Globuri cu Suflet 2016

Globuri Cu Suflet, Bucuresti 2016, Editia a 8-a

Anul acesta vom sprijini Asociatia Zambete pentru Viitor pentru ca prin ei vom ajuta o familie cu 4 copii, în ajunul Crăciunului. Printr-o întâmplare am discutat cu Andreea Sipoteanu despre planurile lor din acest an, mi-a plăcut direcția campaniei de sensibilizare și vom spijini și noi câțiva copilași si familiile lor.

Asociatia se axează pe educația și performanța copiilor care provin din medii defavorizate, pentru că educația este singura în măsură să aducă schimbarea pe care o așteptăm cu toții, iar în România există mulți copii capabili de performanță. Au în grijă 31 de copii și toți provin din familii cu groaznice lipsuri financiare, familii monoparentale, familii cu mulți copii, familii care locuiesc în condiții foarte grele, unde “acasă” pentru ei înseamnă o cazemată facută din pereti din furnir presat, fără ferestre, fără căldură sau apă..

Pe parcursul lunii decembrie asociația demarează o acțiune prin care invită companiile să achiziționeze căciulițe glob multicolore (10 ron) sau omuleți de zăpadă (15 ron) făcute de copii și voluntari. Firmele care îi ajută prin achiziționarea acestor suveniruri pe care le pot face, mai departe, cadou angajaților sau clienților lor, sunt răsplătite cu promovare în mediul online. Astfel, banii strânsi sunt folosiți pentru acțiunile pe care le organizează. Le puteți da un semn dacă vreti să-i ajutați.

unnamed

Cum putem ajuta împreună o familie cu 4 copii?

Noi vrem să mergem VINERI (pe 23 decembrie) la familia Strava. Au 4 copii, 2 fetițe (1 și 2 ani) și 2 baieței (clasa 0 și clasa 1, adică 6-7 ani) și locuiesc în Colentina. Le vom lua un brad, îl vom împodobi împreună și vrem să le cumparăm și câteva alimente pentru masa de Crăciun (de la carne, branzeturi, fructe, legume, până la ulei, orez.. și ne vom organiza oricum atunci pe loc și în funcție de ce donații vom mai primi zilele astea de la voi).

Puteți vedea AICI cum ne-am organizat în fiecare an, din 2009 și până în prezent, atît în București, cât și în Iași.

Vă așteptăm pe toți să contribuiți cu ce aveți pentru familia Strava. Orice ajutor contează pentru ei. Puteți cumpăra voi alimente, dulciuri, jucării, produse de îngrijire pentru ei și ne vedem pe undeva prin București sau puteți face donații în bani: Biberi Oana-Lavinia – RO46INGB0000999904887428 (RON) e contul meu și să specificați la detalii: Donații Globuri cu Suflet.

Știu că e din scurt, însă nu cred că trebuie să stați prea mult pe gânduri.. facem acțiunea asta împreună. Așadar oricine este invitat(ă) să sprijine campania, să ajute acești 4 copii și întreaga familie, acum la final de an.

Mulțumim și vă ținem la curent cu tot ce facem în acest an – ce donatii primim, de la cine și cum vom petrece ajunul Craciunului.

NOUTĂȚI ȘI DONATII #GloburiCuSuflet, editia a 8-a, București

15592382_1659266364371363_1930592507_n

Mergem diseară la 2 familii cu mai puține posibilități și nu la una, cum anunțasem inițial. Vom face cumpărăturile cu 1250 RON – bugetul strâns în total. MULTUMIM tuturor pentru sprijin!

[23 Dec.] Donații în bani am primit de la Marius Doca. La fel ne-a ajutat și în alți ani și-i mulțumim pentru încredere!
– Mulțumim pentru donație Roxanei Ivan!
– Prietenul/ amicul Alinei Gheorghe ne oferă 500 RON!
__________________
[22 Dec.] Donații în bani am primit și de la Bogdan Aron. Mulțumim mult!
– Mulțumim pentru donație Mihaela Anușca.
– Vom primi mâine și câteva hainuțe și jucării de la Grădinița Ceata Prichindeilor. Mulțumim, Alina Gheorghe pentru recomandare și ajutor!
TOTAL buget până acum: 500 RON. Astăzi e ultima zi de donații.
__________________
[20 Dec]: Am primit un brad de la o florarie (revin cu numele), mulțumim Irina! Mă anunță mâine dacă are timp să se ocupe tot ea de globuri, beteală, instalație, bomboane de pom..
– Și avem deja primele donații de hainute si jucarii pentru cele două fetițe (1 și 2 ani). Mulțumim, Dragoi Maria și celor care au donat!
__________________
[21 Dec]: Am primit bani de la Cristian Haldan – el ne-a ajutat și in alți ani, în campania Globuri cu Suflet! Mulțumim!
– Am primit dimineață pe card bani și de la Radu Copac! Mulțumim mult! Nu stiu daca e ok să-ti zic numele, dar să știi că am apreciat foarte mult încrederea și ajutorul tău! TOTAL BUGET avem 250 RON.
MULȚUMIM! Ma bucur tare mult că ne-am mobilizat așa rapid!
__________________
https://laviniabiberi.com/globuricusuflet cum ne-am organizat în fiecare an, din 2009 și până în prezent, atît în București, cât și în Iași.


Globuri Cu Suflet, Iasi

share-uim-globuri-cu-suflet-kooperativa-iasi-644x644

Sunt fericită, recunoscătoare și mândră de Anda și toată gașca #kooperativaiasi. Bloggerii ieșeni continuă campania Globuri cu Suflet (ediția a 8-a). Beneficiarii sunt 11 familii de care Bogdan Tanasă, de la Casa Share, s-a ocupat până acum… ridicându-le case!

“Deci… strângem! Alimente, dulciuri, jucării, produse de igienă, bani. Și încercăm, împreună, bloggeri și cititori, să facem o faptă bună și să-i arătăm lui Bogdan că nu e singur și că gestul lui poate încuraja și pe alții să fie, pur și simplu, un pic mai oameni! OAMENI – în fiecare zi, cum îmi place mie să spun! 🙂” scrie Anda pe blogul ei.

Vă invit pe toți să vă alăturați campaniei de sensibilizare #GloburiCuSuflet

Un ajutor oferit astăzi.. schimbă o mentalitate.

Multumim bloggerilor ieseni implicati in Globuri cu Suflet 2016 si sper sa fie la fel de uniti si in urmatorii ani: Ionuț Durbaca, Diana Elena Lupu, Constantin Ciobanu, Florina Gabriela Pascariu, Ioana Dabija, Andreea Ignat, Costin Chirica, Gabriela Elena Mereuță, Bianca Ionel, Alexandra Ignat, Alexandra Alistar, Sorina Chirilă, Dragoș Bârgăoanu, Andreea Crețu, Matei Marian, Andrei Nistor, Simona Patraș, Viorica Picincu, Mihai-Alex Olteanu, Roxana Ichim, Dana Burlacu Visternicu, Diana Cătănoaia, Alexandra Bohan, Isabela Nitica, Alexandru Taradaciuc, Adelina Bohan, Irina Butnaru, Andrei Chisanovici.

Fix asa ne-am organizat si noi, bloggerii ieseni, in 2009. Toata povestea – cum am început si ce lucruri frumoase faceam impreuna – laviniabiberi.com/globuricusuflet. Sunt mandra de tot ce am reusit sa facem impreuna!

One Response to “Globuri cu Suflet 2016”
  1. Alexandra Bohan says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *