Globuri cu Suflet, ed. a 8-a, Bucuresti – concluzii, donatii și mulțumiri

Ca în fiecare an, în ultima zi de Globuri cu Suflet – București (anul acesta a fost pe 23 decembrie) se mai schimbă din lucruri/planuri, vin mai multe donații, agitația plutește în aer – telefoane date/primite, liste lungi de cumpărături (care nu sunt niciodată complete), ce era prin magazine în Ajun de Crăciun nici nu vă mai zic… dar voi povesti mai jos, să le iau pe rând. 🙂 A mers totul bine, într-un final.

Nu aș fi ajuns la ediția a 8-a fără cei care și-au facut timp și au donat pentru toți copiii din campania din acest an. Vă mulțumesc în numele lor (și al familiilor) pentru toate darurile primite!

Micuții s-au bucurat sincer, așa cum numai copiii știu să o facă, au admirat cadourile primite – hăinuțe potrivite lor, dulciuri pe săturate, multe fructe, alimente pentru masa de Crăciun – am prins împreună globurile în brad, ne-au și colindat, unii mai îndrăzneți, alții mai timizi, ca toți cei mici.

15621747_1574448779235532_112348118262276371_n


În ultima zi am anunțat și un update pe Facebook:
inițial am vrut să ajutăm o singură mămică cu 4 copii (am început străngerea de donații destul de tărziu și aveam emoții că vom strange suficient buget pentru ei), însă am aflat fix în dimineața campaniei că primise deja cu o seară înainte un brad de Crăciun (tot donație) și l-au și împodobit cu cei mici..

Eu îmi doream mult să împodobesc un brad de Crăciun cu câțiva copilași (de aici și numele de Globuri cu Suflet și e așa – o bucurie personală) – îl și aveam deja promis de la Floraria La Maison des Fleurs, din Dorobanți. Nu am vrut să îl refuz bradul în ultima zi..

Așa că îi mulțumesc din nou Andreei Sipoteanu (de la Asociatia Zambete pentru Viitor) care mi-a recomandat în jurul prânzului pe 23 dec. și a doua familie din campanie.”E o familie tare necajită cu 3 copii, însă ei stau undeva cu mai mulți.. într-o casă improvizată din zona Colentina. O să vezi. Să nu te sperii. Sigur s-ar bucura de brad, de orice. Ei sunt mulți acolo.” Spre seară (după ce am făcut și cumpărăturile) m-am și cunoscut cu Andreea și am fost chiar împreună la cele două familii recomandate de ea.

Bugetul campaniei a fost împărțit pentru cele două familii:

  • Am mers cu alimente, haine pentru copii, dulciuri și mâncare specială pentru bebeluși în continuare la Fam. Strava – la cei 4 copii: 2 fetițe de 1 an și 2 ani și 2 baieți de 6 și 7 ani de care anunțasem inițial – însă fără brad, pentru că aveau deja unul
  • bradul a mers la familia mai numeroasă, cea cu 3 copii (însă acolo erau peste 12 verisori, vecini, erau foarte mulți, nu mai știai care-cum) care locuiau împreună și cu alte famii, într-o locuință improvizată. Nu aveau nici aragaz și asta ca să vă faceți o idee…

TOTAL BUGET primit din donații: 1250 lei. Total cumpărături 1350 lei.
Primul bon este de 1300 lei, însă m-am întors la casă după 2 minute pentru că uitasem de pungi..

img_6835

Mulțumiri speciale:

Să donezi, să investești în alții, să ajuți și să oferi cu bucurie măcar 1% din venitul tău.. lumea ar fi mult mai bună. Cred cu tărie că un ajutor oferit astăzi.. chiar schimbă o mentalitate.

  • Bogdan Aron – mă întrebase cu câteva zile înainte pe cine ajutăm în acest an de Crăciun, de #GloburiCuSuflet și imediat am primit și donația lui, pe card. Mulțumim! Anul trecut a susținut cauze la fel de importante alături de mai mulți prieteni și i-a antrenat să fie deschiși și să ofere mai departe din bunul lor, unor oameni cu mai puține posibilități!
  • Mihaela Anușca – mulțumim mult că ai avut încredere în ceea ce facem de 8 ani și ai donat pentru copii!
  • Dragoi Maria – mulțumim pentru toate lucrurile strânse în doar câteva zile! Cei mici au sărit pe toate jucăriile și s-au bucurat de fiecare, în parte! Hainuțele noi pentru fetițele de 1 și 2 ani au fost foarte bune, le-au venit perfect! 
  • Cristian Haldan – mulțumim că ne-ai fost alături și în acest an și anul trecut.. și acum doi ani. 
  • Radu Copac – mulțumim mult pentru încredere și că ai donat pentru acești copii! 

Nu vei ști niciodată cum poți schimba profund viața unui om, printr-un gest pe cât se poate de mărunt.

  • Andreea Elena Sipoteanu – mă bucur că ne-am cunoscut și vă felicit pentru tot ceea ce faceți pentru mulți copii, în cadrul Asociatiei Zambete pentru Viitor
  • Floraria La Maison des Fleurs, din Dorobanți (mulțumim Irina pentru brad și globuri). Mulțumim Valentin Vesa (fonatorul proiectului ShoeBox) pentru recomandare și așa am ajuns să iau legatura cu Irina. 
  • Mulțumesc Ciprian Dragoi! De 5 ani mă suportă și ajută la cumpărăturile pentru Globuri cu Suflet. Anul acesta am mai adaugat o amintire nouă – am traversat tot Bucureștiul cu geamul deschis la – 5 grade, avand bradul de 2 m pe bancheta din spate, cu vârful scos pe geam. 🙂15820107_1590451070968636_489999609_n

__________________

Mi-am amintit (sau mi-ați amintit) și în acest an că într-adevăr schimbarea porneşte de la fiecare dintre noi, însă dacă nu suntem uniţi nu putem face mare lucru… e important să fim uniţi, să fim un grup mare care vrea să facă si sa schimbe ceva… Cred cu tarie ca donatiile pot aduce o schimbare!

Avem două maini… una pentru a primi si cealaltă pentru a oferi

15820490_1591175094229567_997940798_n


Sunt bucuroasă, fericită și recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat și în acest an! laviniabiberi.com/globuricusuflet – aici sunt detalii cu fiecare ediție în parte, cum ne-am organizat din 2009 și până în prezent, atît în București, cât și în Iași. MULȚUMESC în numele lor pentru toate darurile primite! Să facem la fel și în 2017!

     Cum a fost editia din acest an, in IASI? Aici poti citi, la Anda – Bloggerii au shareuit bucurie și Globuri cu Suflet! BRAVO TUTUROR! Sunt mândră de voi, Kooperativa 2.0 Iași

[Colegii bloggeri ieseni implicați în campania Globuri cu Suflet 2016: Ionuț Durbaca, Diana Elena Lupu, Constantin Ciobanu, Florina Gabriela Pascariu, Ioana Dabija, Andreea Ignat, Costin Chirica, Gabriela Elena Mereuță, Bianca Ionel, Alexandra Ignat, Alexandra Alistar, Sorina Chirilă, Dragoș Bârgăoanu, Andreea Crețu, Matei Marian, Andrei Nistor, Simona Patraș, Viorica Picincu, Mihai-Alex Olteanu, Roxana Ichim, Dana Burlacu Visternicu, Diana Cătănoaia, Alexandra Bohan, Isabela Nitica, Alexandru Taradaciuc, Adelina Bohan, Irina Butnaru, Andrei Chisanovici.]

shareuim-globuri-cu-suflet-proiect-social1-644x483

Credit Foto: Kooperativa 2.0 Iași

__________________

Caută să ajuți oricănd familii necăjite, sustine copilași cu materiale educative, să-i încurajezi să învețe, să se dezvolte armonios, cu hobby-uri, să nu abandoneze scoala… pe scurt – încurajează un vis să prindă realitate!

15782307_1590453524301724_1274713268_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *