Globuri cu suflet, editia a II-a

Impreuna, le-am aratat cat e de darnic Mos Nicolae

Prima editia a fost anul trecut, 6 decembrie 2009 Campania bloggerilor ieseni “Globuri cu suflet”Cadouri de la Mos NeculaiPregatiri de sarbatori – Mos Neculai 09Final campanie “Globuri cu suflet”.

Scopul campaniei GLOBURI CU SUFLET a ramas acelasi si pentru editia a II-a: de a aduce zambetul pe buzele unor copii nevoiasi din jud. Iasi. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Conform traditiei crestine, in noaptea de 6 decembrie vine Mos Nicolae, iar toata lumea trebuie sa-l astepte cu ghetutele facute. Oare cati dintre noi mai fac asta? Oare cati dintre noi mai fac pe mosul si incearca sa deseneze un zambet pe fata celor care au cu adevarat o viata grea? … acestea au fost scrise anul trecut, exact pe 20 nov 2009, cand am conceput prima editie Globuri cu Suflet.
Astazi trupul mi-e inundat de sentimente puternice, sufletul mi-e coplesit de bulgari de emotii, zambete si sperante.

Ca obiective ne-am propus: oferirea de cadouri cu ocazia sarbatorilor de iarna unor copii cu mai putine posibilitati din jud. Iasi; sensibilizarea bloggerilor ieseni in perioada sarbatorilor de iarna; dezvoltarea relatiilor de comunicare si cooperare dintre bloggeri si copiii nevoiasi. De asemenea, nu vrem doar sa strangem bani pentru cazurile prezentate, ci dorim sa avem si un impact in sufletele oamenilor din online. Si sa nu crezi ca e usor sa apelam la bunatatea acestora! Perioada proiect: Aceasta campanie de sensibilizare se va desfasura pe durata a doua saptamani (20 nov- 6 dec a.c.), pe blogurile personale.

Pentru cine donezi in editia a II-a –  Globuri cu Suflet?

Vrem sa le ajutam in primul rand pe fetitele din campania “10 pentru primul meu calculator”. Le cunoastem, stim situatia lor si chiar au nevoie de ajutorul nostru. Momentan ne-am oprit la surorile: Alexandra (cls. a VIII-a), Ramona (cls. a IV-a) si Georgiana (cls. a IX-a) din Com. Holboca. Pe ele le-am cunoscut inca de acum cateva luni, cand le-am daruit cel de-al doilea calculator. Mama fetitelor a murit cand erau ele foarte mici si de educatia lor se ocupa tatal. In casa locuiesc si cu bunicul, grav bolnav.

Urmatoarea pe lista lui Mos Nicolae e Mihaela din Com. Probota. Pe ea o stim de la prima editie Globuri cu Suflet si tot ei i-am oferit si primul calculator. Tatal s-a sinucis in 2006, iar mama ei s-a mutat la un alt barbat din sat. Ea locuieste in Iasi la camin, printr-un program de burse al liceului unde invata.

De asemenea, daca stii copilasi care s-ar bucura de cateva daruri de la noi, nu ezitati sa ne contactati. Important: copilasii sa locuiasca in Iasi (sau macar in judet), sa aiba cu adevarat nevoie de noi si sa invete bine la scoala. Tin sa mentionez ca fetitele de mai sus mentionate sunt de nota 10, cu medii anuale de peste 9,50.

Contul in euro este: RO57 INGB 0000 9999 0186 9269cont deschis de Grajdeanu Iuliana Cosmina (Ambasadoare “Globuri cu Suflet”, editia a II-a.)

Contul in LEI: RO48 BRDE  240SV 4684 3212 400 : BIBERI Oana- Lavinia (initiatoare “Globuri su Suflet”) Ne auzim si la telefon: 0744.700.712
Nu
uitati sa specificati ca donati in campania de sensibilizare “Globuri cu suflet”.

Ambasadorii campaniei Globuri cu Suflet, editia a II-a sunt: AlexTIulia SeaqxxMihaela Anghel, alaturandu-se anul acesta Andrei Dumbrava si Roxana Bursuc. Nu consideram ca numele noastre sunt cele care au nevoie de atentie, ci campania initiata si ceea ce ne-am propus noi sa realizam. Anul trecut, fiind la prima editie, am strans 730 lei in doar cateva zile de la oamenii din online. Anul acesta avem asteptari mult mai mari!

Surpriza: am mai pastrat un loc.. de ambasador in campania Globuri cu Suflet.
Cine se implica activ in aceste doua saptamani de campanie, o sa vina cu noi la copilasi de Mos Nicolae. Stay Tuned!

Doneaza si tu in campania din acest an! Remember 6 decembrie 2009

Multumesc tuturor celor implicati in campania de anul trecut, in special bloggerilor: AlexTLelucIulia SeaqxxSomnulescu, Mihaelei Anghel si nu in ultimul rand bloggerilor ieseni si sponsorilor care s-au implicat si au sustinut cu mult drag campania. Prin donatiile acestora am adus multe zambete pe fetele copiilor (10 la numar), am fost impreuna la cumparaturi, ne-am emotionat impreuna si mai mult decat atat, ne-am atins toate obiectivele propuse.

 

Sustine si tu campania Globuri cu Suflet pe blogul personal:

Banner animat(300×100):

Banner static(125×125):

‎”Love Life. Love You. Love Everything. Anything to do with sharing, caring and contributing”

3 Responses to “Globuri cu suflet, editia a II-a”
  1. Petrescu Marius says:
  2. Lavinia Biberi says:
  3. Andrei Dumbravă says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *