Globuri cu Suflet, editia a III-a

Moș Nicolae stă cu nasul turtit de geamul meu, ca-n fiecare an. Vrea un răspuns de la mine: organizez ori ba Globuri cu Suflet, ed. a III-a?

Cum am petrecut pe 6 decembrie 2009 (click pe linkurile de mai jos)
Pregatiri de sarbatori- copiii il asteapta pe Mos Nicolae
Cadouri de la Mos Nicolae pentru “Globuri cu suflet”
Album foto Facebook: “Globuri cu suflet” – prima editie, 6 decembrie 2009

Final campanie Globuri cu Suflet, prima ediție

Ambasadori Globuri cu Suflet, prima ediție: Ioana (Leluc), Mihaela Anghel , Seaqxx , Alex Taradaciuc si Somnulescu.

Cum am petrecut pe 6 decembrie 2010 (click pe linkurile de mai jos)
Globuri cu suflet, editia a II-a
Final Globuri Cu Suflet, editia a II-a
Album foto Facebook: “Globuri cu Suflet” – editia a II-a, 6 decembrie 2010

Final campanie Globuri cu Suflet, a II-a editie

Ambasadorii Globuri cu Suflet, ediția a II-a: Roxana Bursuc , Andrei Dumbrava, Mihaela Anghel , Seaqxx , Alex Taradaciuc , Andrei S si Adrian.

   

În noaptea de 6 decembrie vine Moș Nicolae, iar toată lumea trebuie să-l aștepte cu ghetele făcute. Oare câți dintre noi mai fac asta? Oare cîți dintre noi mai fac pe moșul și încearcă să deseneze un zâmbet pe fața celor care au cu adevarat o viață grea?

Proiectul “Globuri cu suflet” se adresează tuturor persoanelor dornice (în special oamenilor din online) să se implice în campanii de sensibilizare din preajma sărbătorilor de iarnă. Scopul acestui proiect este de a aduce zâmbetul pe buze unor copii nevoiași din țara noastră.

Copiii de la Scoala ajutatoare pentru copii cu dizabilități și handicap, Scoala Specială Nr.5 din Vitan,  Bucuresti și-au pregătit deja ghetuțele și îl așteaptă pe Moș Nicolae. Ei spun că au fost cei mai cuminți!! Mergem la o clasă I, avand 10 copilași cu varsta cuprinsă intre 7 si 10 ani, indrumați de d-ra prof. Alina Sfirlea.

Micutii au deficiențe mintale moderate și grave și o sa beneficieze pe 6 decembrie de cateva activități speciale: o să pictam impreuna globuri cu suflet, desenăm, poate facem și o sceneta, cantăm și, desigur, pregătim multe, multe alte surprize pentru ei. Poate găsim un clown care face baloane. :- ) Așa că avem nevoie de ajutorul vostru.
Cine vrea să sustină această campanie sau să doneze, mă poate contacta pe adresa: biberi.lavinia @ gmail.com sau pe [email protected] (unde specifici daca donezi pentru Bucuresti sau Iasi).  Durata campaniei: 10 nov. – 6 dec. 2011. Echipa Globuri cu Suflet, ediția a III-a București este formată din Alina Nicoleta… si cine mai vrea. Ca si anul trecut, cine se implică mai mult in toata această perioadă și strange donații consistente pentru micuți, o sa vină alături de noi pe 6 dec. 2011.
 
Cont bancar: RO 76 BTRL 0470 1201 F189 30xx– deschis la Banca Transilvania,  Biberi Lavinia (contul o sa fie monitorizat alaturi de intreaga echipa Globuri cu Suflet, ediția a III-a, București). Cautăm sponsori, orice ajutor este binevenit şi apelez asadar la toţi oamenii din online să ajute acesti copilasi cu probleme.

Pentru ca donațiile adevarate vin de la oameni adevarați, oameni cu suflet! 

Arată-le copiilor că Moșul nu i-a uitat! 

PS: prietenii mei din Iasi – Andrei Dumbrava, Iuliana CosminaAnda Elena si Alexandru Taradaciuc organizeaza si anul acesta Globuri cu Suflet, editia de Iasi. Abia astept sa vad cum o sa se descurce! Am aprecia daca si alti bloggeri din alte orase ar incepe aceasta campanie si in judetele lor.

12 Responses to “Globuri cu Suflet, editia a III-a”
 1. Malina says:
 2. Andrei Pintica says:
 3. Sorina says:
 4. Lavinia Biberi says:
 5. Andrei Dumbrava says:
 6. addicted says:
 7. seaqxx says:
 8. Lavinia Biberi says:
 9. cojocaru elena says:
 10. Andrei Dumbrava says:
 11. Andrei Dumbrava says:
 12. Andrei Dumbrava says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *