Globuri cu Suflet, editia a V-a

Pentru toți copiii, începutul sărbătorilor de iarnă se traduce prin dulcea așteptare a lui Moș Nicolae. Știm cu toții ce înseamnă, cu adevărat, sărbătorile de iarnă. Important nu este să primești multe cadouri, ci mai degrabă să aduci zâmbete pe fețele celor care chiar au nevoie de tine.

Pe 6 decembrie cei mici ne așteaptă cuminți, la școală, cu ghetele făcute… 

Vreau să ne ajuți și-n acest an în campania Globuri cu Suflet, ajunsă deja la a 5-a ediție.  Poți dona cât și cum simți tu (de la bani, alimente, dulciuri, cărți, fructe, jucării…) pentru cei 13 copilasi de la Școala Specială Nr.5 din Vitan.  Avem așa: 10 baieți năzdrăvani si 3 fete, între 9 și 11 ani.

În acest an vreau să mergem și acasă la Vali, un copil ce s-a lipit de sufletul meu încă de acum doi ani, din cei 13 din clasă. În total sunt 14 care stau într-o casă – 7 adulți și 7 copii, foarte, foarte necăjiți. M-am gândit să le ducem câteva alimente, poate haine și chiar un brad cu globuri cu suflet și să simtă din plin spiritul sărbătorilor. Dacă nu strângem suficiente donații pe 6 decembrie, putem merge la ei acasă și pe 21 sau chiar în ajunul Crăciunului, cu multe daruri.

Cei 13 copii de la Școala nr. 5 mă știu deja de doi ani și când mi-au zis învățătoarele (Alina si Irina) că întreabă mai des în perioada asta de mine… parcă nu pot spune că nu trec să-i văd vineri și să le aduc surprize de Moș Nicolae.

Cum a fost anul trecut de Moș Nicolae, ediția din București?

În 2012 am strans bunătăți de tot felul: de la fructe, dulciuri, jucării cu telecomandă, până la cărți, ceaiuri și prăjituri proaspete. Am fost vizitați și de clovnul Bambi de la Clovniada și probabil știi cum am petrecut și cum s-au bucurat de toate ce le-a adus Moșu.

..iar în Iași a fost și mai și (22 decembrie 2012), campanie coordonată de Anda: Globuri cu suflet – inceput de bucurie sau un alt articol detaliat: Globuri cu Suflet, din culise. Merită felicitarile nostre! Organizare si aici, pe Facebook (event).

Cum a fost de Mos Nicolae în 2009, 2010, 2011 sau 2012? Filmelete, poze si ganduri frumoase pentru toti cei care au sprijinit campania în toți acești ani. MULȚUMIM!

Evident că ajung și la partea cu: Detalii despre cum poți dona! Ca și în anii precedenți, poți dona într-un cont cu mențiunea clară – donații copii Globuri cu Suflet.  Desfășurătorul contului o sa fie monitorizat de cei din echipă, cât mai transparent, ca-n fiecare an.

Cont bancar: RO 76 BTRL 0470 1201 F189 30xx- deschis la Banca Transilvania,  Biberi Lavinia

Pentru donații prin PayPal folosiți următoarea adresa: [email protected]. Mă puteți contacta și la telefon: 0742646001.

Cele mai recente detalii despre Globuri cu Suflet le găsiți și pe aceasta pagina dedicata, pe Facebook. Anda se ocupa de editia Globuri cu Suflet din Iasi și poate luați legătura și cu ea.

Vă las cu un filmuleț de anul trecut și aștept un semn de la voi! Orice ajutor e binevenit. Acest gest nu este obligatoriu, faci cum simți tu, însă gândește-te ce bucurie ai aduce pe chipurile unor copii și cat de frumos ar fi Mos Nicolae pentru ei. Într-o săptămână ne mobilizăm și strângem ceva frumos pentru ei?

1464916_10202692518253302_961916800_n

No Responses to “Globuri cu Suflet, editia a V-a”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *