Globuri cu Suflet editia a VI-a

5 ani de Globuri cu Suflet și anunț că ne pregătim de astăzi pentru ediția a 6-a din decembrie 2014. Deja am început numărătoare inversă până când mult așteptatul Moș Nicolae va lăsa în ghetele copiilor bunătăți. 

Mai țineți minte cum era de Moș Nicolae când eram mici? Când adormeam cu greu și abia așteptam dimineața să fugim țintă spre hol și să cotrobăim descoperim ce ne-a pus moșu’ în ghete? Ne bucuram de mandarine, banane, de o pereche nouă de mănuși, de ciocolată bună, în general dulciuri multe, după posibilitățile părinților… probabil că niciodată nu vom fi adulți când vine vorba de astfel de lucruri. Aceste traditii ne aduc mereu amintiri frumoase.

Ne pregatim din timp pentru Globuri cu Suflet, editia a VI-a.

Oare câți dintre voi mai fac pe Moșul pentru copiii cu mai puține posibilități? Vă așteptăm în echipa Globuri cu Suflet sau puteți dona/ sponsoriza, după posibilităti, pentru cei 10 copii din clasa I, de la Școala Specială nr.5 din București (6 baieti si 4 fete de 8-10 ani). Sunt tare veseli, lipiciosi, dornici de iubire și afecțiune și merită să-i surprindem de Moș Nicolae. Anul trecut cand i-am cunoscut s-au bucurat mult de atenția noastră.

În funcție de donațiile și sponsorizările primite ne dorim să ajutam si alte familii, ca și anul trecut – să le ducem alimente, să le cumpărăm haine, să împodobim împreună bradul și să le cumpărăm cam tot ce au ei nevoie pentru sărbătorile de iarnă. (Sperăm să ajungem mai spre sfârșitul lunii decembrie, în weekend-ul de pe 20-21.)

Prima surpriză  pentru cei mici e această ciocolată:

2014-10-16 19.15.35

Cum a fost anul trecut de 6 decembrie:

Moș Nicolae a ajuns tot la Școala Nr 5, la clasa a III-a (la ei am mai fost și-n alți ani), dar am fost să-i cunosc și pe cei mici de la Clasa Pregătitoare (fotografia 4) și le-am promomis că Moșu o sa treacă în acest an pe la ei. 

Dacă mai țineți minte, am fost si la Alexandra acasă (tot foto 4, fetita in gri) și am făcut împreună bradul, i-am pus cadourile sub el și am încercat să-i ajutăm familia cu câteva alimente. În aceeași zi am fost acasă și la Valentin (din clasa a III-a) unde statea cu alte 14 persoane din familie. Mulți copilași, fericire mare. Într-un alt weekend am fost și la Centru Maternal de consiliere si adapost pentru femeile abuzate de soți. A fost un final de an frumos pentru toti!

Multumim MULT tuturor celor care s-au implicat în campanie și vă așteptaăm și în acest an! 

Cum ne puteți susține:

Puteți dona într-un cont cu mențiunea clară – donații copii Globuri cu Suflet editia a VI-a.  Cont bancar: RO 76 BTRL 0470 1201 F189 30xx- deschis la Banca Transilvania,  Biberi Lavinia. Pentru donații prin PayPal folosiți următoarea adresa: [email protected] Mă puteți contacta și la telefon: 0742646001. 

Desfășurătorul contului o să fie monitorizat de cei din echipă, cât mai transparent, ca-n fiecare an. În perioada aceasta o voi avea alături pe Roxana Bursuc  care s-a implicat mult și in 2010 și… cine mai dorește. 

În Iași, Anda a dat deja startul campaniei Globuri cu Suflet. Invit toți ieșenii mei să o susțină și să așteptăm sărbătorile de iarnă cu o nouă faptă bună. 14 băieți de la Centrul pentru copii defavorizați socio-economic din mediul rural „Sfântul Andrei” au nevoie de sprijin și de solidaritate umană. 

Suntem deschisi să cunoaștem (și să ajutăm) și alte familii. Orice ajutor contează, iar sentimentul pe care îl ai după ce ai donat și știi că ai ajutat la rândul tău, credeți-mă că e de neprețuit! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *