Gpec 2015 – 10 ani, 10 motive sa participi

Curând, în mai, urmează să ne vedem la Gpec 2015. Din experiența celor 4 ediții la care am participat atât ca blogger partener, participant la Școala de Vară (2012) cât și de concurent cu un magazin online , Gala Premiilor eCommerce este un eveniment de neratat dacă ai un business online, lucrezi în acest domeniu sau ai măcar în plan asta (good choise). 

Anul acesta GpeC-ul a ajuns la a 10-a ediție și-ți las mai jos 10 motive importante pentru a participa. 

6 motive daca ai un magazin online

 • în primul rând vei intra într-o comunitate mare, mereu săritoare în ajutor, dedicată cresterii experienței profesionale în domeniul comerțului electronic din România. Așa vei avea ocazia să întâlnești oamenii din spatele unor magazine online (chiar și din concurență), potențiali parteneri – de dezvoltatare, optimizare conversii, campanii, curierat, mailing etc.
 • primești un audit complet al magazinului online, realizat de peste 20 de oameni care cunosc foarte bine industria de eCommerce. Aici sunt si criteriile de jurizare, peste 120. (GPeC fiind printre puținele competiții de e-commerce din lume cu un sistem de evaluare atât de riguros, anunță Andrei Radu, CEO & Founder GPeC).

Practic se identifică problemele pe care le poți avea pe site (și poate nu le-ai conștientizat încă) și pe lângă notele acordate, membrii juriului oferă în raport și hinturi pentru soluționarea lor (scurte explicații/recomandări acolo unde este cazul).

 • mai sunt și întâlnirile Consultative GPeC – vei putea să adresezi întrebări în sesiunea întâlnirilor tête à tête și să dezbaâi aproape orice temă de eCommerce dorești și-ți dă bătăi de cap – poate chestii tehnice, de marketing, de CRO, de customer jurney. 
 • e locul unde poti afla cum să vinzi mai mult, mai des, iar clienții să fie și mai mulțumiți de ce le oferi. 
 • pe 11-12-13 Mai 2015 avem GPeC Summit – evenimentul de comert electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colțurile lumii. Te așteapta 1 zi de Conferinta (plină de keynote-uri și panel-uri de dezbatere), 2 zile de Workshopuri tematice, axate pe subiectele HOT pentru afacerea ta & modulul de Investment in E-Commerce în cadrul căruia te vei întâlni cu investitori renumiți, daca ai nevoie de investiție sau vrei să îți vinzi afacerea;
 • evaluarea se face in 2 etape, la momente diferite, pentru a observa evoluția în timp. Asta ca sa știi că ai nevoie de o echipă specializată in-hous pe care sa te poți baza.

Că tot ziceam de echipa, mai plusez cu 3 motive importante

 • vei ști exact care sunt punctele forte și punctele slabe ale magazinului pentru care lucrezi, deci vei ști ce probleme are și cum să le remediezi pentru a crește vânzările. De aici vin și salariile, nu?
 • cat de mult influențează social media dezvoltarea unui magazin online. Nu doar omul de marketing vine cu idei de dezvoltare, ci voi toți puteți contribui cu un sfat util într-o campanie. Clientul și social media nu mai sunt de mult ca apa și uleiul. 
 • sper să ne vedem și la GPeC Summit, evenimentul din mai, amintit mai sus. Pe lista speakerilor de anul acesta se află Neil Patel (Co-founder CrazyEgg, HelloBar & KissMetrics), unul dintre cei mai valoroși specialiști în marketing online din lume, Chris Goward (Presedinte & CEO Wider Funnel), Matthew Woodward (Guru in SEO si Marketing Afiliat), Craig Sullivan (Expert in Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience si Voice of Customer), Simo Ahava (Head of Analytics Netbooster) și Ivan Mazour (CEO & Founder Ometria).

Un motiv in plus pentru cei care sunt interesați de această industrie

 • Peste 700 de participanți sunt așteptați în cele 3 zile de eveniment: CEO’s, Marketing Managers, Product & Brand Managers, PR Executives, Web Developers, IT Managers, Sales Managers. Este o ocazie perfectă pentru networking, schimb de experiență, de discutat poate de un job nou, și, mai ales, pentru doza concentrată de informație. Cam astea ar fi. Ne vedem sigur prin zonă.

Înscrierile sunt deschise de câteva zile. Biletele pentru GPeC Summit au fost puse în vânzare, existând și o Oferta Early-Bird, valabilă până pe 10 Aprilie 2015, inclusiv, prin care accesul la toate cele 3 zile de eveniment costă doar 147 euro (TVA inclus). 

10857852_1060997957259494_8630529224829165621_n

One Response to “Gpec 2015 – 10 ani, 10 motive sa participi”
 1. tur virtual hotel says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *