GPeC 2017, editia a 12-a, a luat startul!

Echipa GPeC pregătește a 12-a ediție de primăvară  pe 16-17-18 Mai (la Crystal Palace Ballrooms, în București) și reunește mulți iubitori de comerț online din România și din țările vecine: Cehia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Rusia & oferă super posibilități de networking, oportunități de afaceri, colaborări, schimb de experiență si, cel mai important aș zice – un super conținut.

Ce speakeri internationali vor urca pe scena la ediția a 12-a?

 • Rob Siefker, directorul echipei de Customer Loyalty a retailerului online de fashion Zappos, vine la GPec Summit. Principala lui preocupare este de a asigura experiente unice clientilor Zappos, Rob fiind un adevarat ambasador al crezului Delivering Happiness – best seller-ul semnat de Tony Hsieh, CEO-ul Zappos.
 • Pe scena GPeC SUMMIT va urca și Tomi Ahonen – considerat “Expertul nr. 1 în Mobile la nivel mondial” de către prestigioasa publicație Forbes.Tomi este autorul a nu mai puțin de 12 cărți – toate best-seller și deținătorul recordului absolut în industria telecom pentru cea mai rapid vândută carte din istorie. A făcut parte si din top management-ul Nokia, iar în prezent este unul dintre cei mai cunoscuți consultanți din industria telecom la nivel internațional.
 • Cel de al treilea speaker internațional dezvăluit de organizatorii GPeC este Karl Gilis – care revine în România la cererea audienței după succesul prezentării de la ediția GPeC SUMMIT de anul trecut. Pe 16 Mai, Karl Gilis va susține keynote-ul “How to seduce your visitors to buy (more)” – exemple concrete și sfaturi practice despre cum să scrii conținut persuasiv, despre psihologia prețurilor, despre scarcity și de ce și cât de important este așa numitul “social proof” pentru transformarea vizitatorilor în clienți.

Voi reveni cu lista completă de speakeri.


Din acest moment, magazinele online se pot înscrie și în competiția GPeC 2017

Fiecare magazin inscris in Competitia GPeC 2017 primeste individual si confidential raportul de audit continand punctajele si recomandarile Juriului GPeC pentru cele 170+ criterii de evaluare. Concret, magazinele vor avea o radiografie absoluta a website-ului si vor sti ce trebuie remediat ca sa creasca rata de conversie si sa vanda mai mult. Atat pentru Mobile, cat si pentru Desktop.

Toate criteriile de evaluare si beneficiile obtinute de magazinele online pot fi regasite pe website-ul GPeC. Tot acolo se fac si inscrierile, iar pana pe 11 Mai exista si o oferta Early-Bird.


Cine ar trebui să fie interesat de acest eveniment?

➡️ tuturor magazinelor online (indiferent de vechime) și celor care vor să se extindă în comerțul electronic,
➡️ furnizorilor de servicii
➡️ specialiștilor în logistică și marketing
➡️ precum și producătorilor
➡️ și, evident, angajatilor din eCommerce ❤️

Ma bucur sa fiu blogger oficial GPeC pentru al 6-lea an consecutiv.


Te invit la concurs: Am de dat o invitație la GPeC Summit de tip 3-day-pass

tot ce trebuie să faci e să comentezi la acest articol până marti, 9 Mai la prânz (ora 17 00) și să răspunzi la întrebarea: – Ce te-ar motiva mai mult la locul de muncă actual?

Tot marți, 9 Mai voi anunța și câștigătorul. Cel mai probabil în jur de ora 21. Voi ține cont dacă ești activ(ă) în comunitatea Joburi in eCommerce. Invitatia o sa ajunga la un angajat din eCommerce. Știu că îngrădesc mult participanții, însă încurajez participarea angajatilor din ecommerce la astfel de evenimente tocmai pentru a învăța și a fi la curent cu noutățile din industrie.

*** Raspunsul lui Costin a fost complet si mi-a placut foarte mult cum a pus problema la punctul 2 – “O comunicare clara despre companie si directia in care se indreapta cu obiective la nivel de business.” Asa ca am ales sa-i ofer lui invitatia la GPeC Summit din acest an. 

V-am citit toate raspunsurile la intrebarea – Ce te-ar motiva mai mult la locul de muncă actual?, va multumesc si chiar voi scrie un articol pe tema asta (ori aici pe blog ori pe blogul eComJobs). Cred ca o iasa interesant. 

18 Responses to “GPeC 2017, editia a 12-a, a luat startul!”
 1. Sorina says:
 2. Maria says:
 3. Costin says:
 4. Lazar Adrian says:
 5. Bianca Zaharia says:
 6. Narcis Dragastan says:
 7. Mihaela Bisog says:
 8. Tudor says:
 9. Dragosh Stancu says:
 10. Andreea says:
 11. Adrian says:
 12. Daniela says:
 13. Diana Solomon says:
 14. Catalin says:
 15. Roxana Stratica says:
 16. Catalin says:
 17. Sandra says:
 18. Marissa Calaunan says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *