GPeC Summit 2014 – André Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania

Locurile la GPeCSummit 2014 încep să se aglomereze și te invit să profiți de oferta early-bird de 39 euro, urmând ca prețul fără discount să devină 59 euro în perioada 8-21 noiembrie.

Conferința GPeC Summit este un eveniment de o zi – anul acesta ne întâlnim pe 27 Noiembrie 2014 care reunește specialiști în e-commerce români și străini. Ca si noutăți – André Morys si John Ekman, doi dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial, vor vorbi pentru prima oară în Romania, la GPeC. 

André Morys este autorul cărții bestseller germane “Conversion Optimierung”, este lector universitar de user experience și publisher la konversionsKRAFT.de. Co-fondator și CEO Web Arts (o companie de top în consultanță pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanți), André este și fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internaționale dedicate optimizării conversiilor: European Conversion Summit – eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker sunt doar 3 din numele sonore care au ținut capul de afiș al ediției de anul acesta.

John Ekman este fondatorul Conversionista- compania nr. 1 de optimizare a conversiilor în Suedia. Conform lui John, un “Conversionista” este acel cineva pasionat profund și nebunește de îmbunătățirea conversiei – așa cum este și el. Pe lângă consultanță avizată acordată marilor companii suedeze pentru creșterea raței de converise, John este și organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

Dacă lucrezi într-un magazin online sau îți face cu ochiul acest domeniu, hai să înveți lucruri noi, să facem schimb de idei pentru campanii și să ținem cont de tendințele de dezvoltare pentru următorul an. 

La finalul evenimentului (după ora 19) va avea loc și festivitatea de decernare a Premiilor în Comertul Electronic din cadrul celei de a 9-a ediții a Galei Premiilor eCommerce. Poți citi aici câteva notițe din 2013.  gpec-2014

Deja se anunță o ediție interesantă, iar lista speakerilor români se updatează în fiecare zi. Mai multe Detalii si info pentru inscrieri găsești mai multe pe site si sper sa ne vedem cu bine pe 27 noiembrie.

***

și dacă te intrebai cum poţi câştiga o invitaţie gratuită la Gala Premiilor eCommerce…

Lasa-mi un comentariu daca esti interesat de domeniu si vrei cu adevarat sa ajungi la eveniment.  Voi alege castigatorul pe 7 nov. (Invitatia este nominala si valabila pentru o singura persoana!)

sau aici: câștigă una din cele 10 invitații gratuite la a 9-a ediție, oferite de echipa GPeC.

One Response to “GPeC Summit 2014 – André Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania”
  1. Cristian says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *