Haine, moda, pasiune si ceva Potocaliu

Daca iti plac hainele astea cu un aer retro, care parca-ti spun o poveste, cu siguranta o sa indragesti creatiile Cristinei Bucur. Am mai vorbit de pasiunea ei pentru haine si la mine pe facebook, am si postat o poza mai demult cu o rochie verde facuta special pentru mine, sub brandul Potocaliu.

Am tot discutat putin la inceputul toamnei despre cum sa se promoveze mai bine in online, despre hainele in care trebuie sa fii feminina si pe care sa le porti cu atitudine, sa fie si unicate, despre materiale, modele de rochii, sacouri… primesc acum ceva timp un telefon de la Cristina in care ma anunta ca mi-a croit ceva dragut si ca vrea sa ne vedem.

Realizat dintr-un material usor, model simpatic, cu galben si albastru, sacoul de la ea mi-a venit chiar foarte bine si fara sa-mi ia masuri sau sa fac probe. 

avem si un concurs

Pentru ca mereu am vrut sa ofer din cand in cand ceva cititoarelor mele, as vrea sa inchizi ochii (da? gata?) si sa-ti imaginezi pret de cateva secunde cum ar arata sacoul preferat, urmand sa ne anuntati si pe noi, printr-un comentariu la acest articol…  ce culoare sa aiba, ce model, cum sa fie gulerul sau manecile, te descurci tu la descriere…

Impreuna cu Cristina o sa alegem si o castigatoare ce o sa primeasca prin acest concurs, un sacou in functie de preferintele avute mai sus. Durata concursului: 13 – 26 nov. 2012. 

Daca-ti plac piesele unicate, hainele speciale, in care sa te identifici, te asteptam si aici – pagina Cristinei de pe facebook… si nu uita de concurs.

Cristina astepata sa treaca la treaba.

 

 

 

 

si mai adaug ca o admir pe Cristina pentru ca e o tipa haioasa, creativa,  ambitioasa si ca e o placere sa o auzi vorbind despre tinute si combinatii de culori. De multe ori pare desprinsa dintr-o piesa de teatru.

Anunt important: Castigatoarea unui sacou, facut cu mult drag de Cristina Bucur…. este LAURA FRUNZA!

Cristina te-a ales si abia asteapta sa te cunoasca! O sa te contacteze ea pentru toate detaliile. Noi va multumim tuturor pentru participare! 

9 Responses to “Haine, moda, pasiune si ceva Potocaliu”
  1. maria says:
  2. Florina Drăgulin says:
  3. Alina says:
  4. Ana says:
  5. ionela says:
  6. Carmen says:
  7. Anca Duma says:
  8. Laura says:
  9. Roxana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *