Iasi, hai la Social Media Summit

Pe o piata ce numara peste 2,4 milioane useri Facebook, 3 milioane cititori de bloguri, peste 40,000 conturi Twitter si peste 370,000 conturi in reteaua LinkedIn, social media devine, la costuri incomparabil mai mici, mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand.

La sfarsit de saptamana (mai exact vineri, 4 martie) avem oaspeti de seama in Iasi. Oamenii din online din tara ajung la cea de-a treia editie  Social Media Summit, eveniment regional despre online si strategii de marketing prin social media organizat de revista Biz.

Social Media Summit este un eveniment care isi propune in primul rand sa popularizeze social media in randul afacerilor locale. Este o conferinta de promovare a acestui domeniu si a beneficiilor sale si se adreseaza, in principal, celor care vor sa inteleaga fenomenul. Este totodata o ocazie foarte buna de networking scrie entuziasmat Manafu pe blogul personal (ajunge in Iasi dupa foarte, foarte mult timp)!

Social media Summit este un evenimt realizat de revista Biz cu sprijinul BCR, Windows Explorer9, Danone, Antalis. Partener media – Arhipelago. Prezenta online este sustinuta de DigitalStar iar comunicarea locala a evenimentului este realizata de (*coughing*) Lavinia Biberi – Consultant PR Iasi.
Agenda include:
* Overview Iasi. Cat de dezvoltata este Social Media locala?
* Cum se dezvolta blogosfera locala in Romania?
* Cum se folosesc resursele locale in perspectiva oportunitatilor globale?
* Cum realizezi o strategie de marketing pe Social Media?
* Cum faci Social Media pentru afaceri?
* Cum iti construiesti strategia de Social Media ?
* Cum pot business-urile sa foloseasca influencerii in cadrul strategiilor lor de Social Media?
* Cum faci o campanie pe bloguri
* Cum faci o campanie pe Facebook
* Cum faci o campanie pe Twitter
* Cum folosesti Social Media in vanzari
* Linkedin si Twitter pentru afacerea ta
Cum putem face aceste lucruri vom afla de la speakerii evenimentului, atat locali cat si nationali: Cristian Manafu, Cristian China-Birta, Laurentiu Dumitrescu, Catalin Tenita, Bobby Voicu, Ciprian Gavriliu, Marius Sescu, Claudiu Florea si Adrian Monoranu. [Eu am refuzat propunerea de a fi speaker la #smsiasi. Din pacate sunt mult prea ocupata perioada aceasta cu Internshipul si multe altele.]

Audienta este formata atat din reprezentanti ai comunitatii regionale de business, directori de marketing, brand manageri si agentii cat si din specialisti in online, bloggeri si media. Pana in acet moment si-au confirmat prezenta peste 200 de persoane. Eu abia astept sa ne vedem cu totii vineri, incepand cu ora 9:00 la Hotel Unirea!

O intrebare de final: Cine sunt cei mai influenti bloggeri locali?


11 Responses to “Iasi, hai la Social Media Summit”
 1. Andrei Dumbravă says:
 2. Lavinia Biberi says:
 3. Mack says:
 4. Lavinia Biberi says:
 5. Cristi Mirt says:
 6. Lavinia Biberi says:
 7. Cristi Mirt says:
 8. Lavinia Biberi says:
 9. Mack says:
 10. Diaconiuc Alin says:
 11. akbar says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *