Începe cea de-a 11-a ediție anuală a GPeC – 11 motive sa participi

Gala Premiilor eCommerce este un eveniment de neratat dacă ai un business online, lucrezi în acest domeniu sau ai măcar în plan asta. Las mai jos o listă scurta cu 11 motive pentru a participa la evenimentele GPec din acest an. Sunt blogger partener de 5 ani, am ajuns in 2012 si la Scoala de Vara GPeC, am participat si cand lucram in cadrul unui magazin online… așa că voi argumenta după experiența celor 5 ediții.

6 motive pentru proprietarul de magazin online

– Este deja formata o comunitate dedicată creșterii experienței profesionale în domeniul comerțului electronic si te vei intalni cu oamenii din spatele mai unor magazine online/ potențiali parteneri. Poti lega prietenii și parteneriate de încredere.

GPeC 2016 va debuta cu evenimentul GPeC Summit 25-26-27 Mai – ne așteaptă 3 zile intensive de conferințe și workshop-uri, în cadrul cărora invitații și trainerii sunt unii dintre cei mai mari specialiști români și internaționali din domeniile comerțului electronic și digital marketing-ului.

Vom asculta nu mai puțin de 8 speakeri internaționali – recunoscuți la nivel global drept adevărate autorități în E-Commerce și Digital Marketing și de la fiecare putem învăța destul de multe

  • Alex Langshur (Co-Founder Cardinal Path & Director Emeritus Digital Analytics Association)
  • Daniel Waisberg (Google Analytics Advocate)
  • David Darmanin (Founder Hotjar)
  • Karl Gilis (Co-Founder AGConsult)
  • Marie Polli (Senior Optimization Strategist ConversionXL)
  • Brian Dean (Founder, CEO and SEO Blogger Backlinko)
  • Chris Hague (Communications & Marketing Manager ZoomSphere)
  • Paul Rouke (Founder & Director of Optimisation PRWD)

– Până la sfârșitul lunii Mai, toate magazinele online care vor să își evalueze magazinul și prezența online se pot înscrie în Competiția GPeC. Peste 20 de experți în e-commerce vor “purica” magazinul ținând cont de 125 de aspecte esențiale pentru orice business online.

– În toamnă te vei putea bucura și de un Audit complet – GPeC fiind printre puținele competiții de e-commerce din lume cu un sistem de evaluare atât de riguros. Practic se identifică problemele pe care le poți avea pe site (și poate nu le-ai conștientizat încă) și pe lângă notele acordate, membrii juriului oferă în raport și hinturi pentru soluționarea lor (scurte explicații/recomandări acolo unde este cazul).

-GPEC 2016 nu inseamna doar GPeC Summit, ci mai urmează și alte 8 luni de evenimenteÎntâlnirile Consultative GPeC (vei putea să adresezi întrebări în sesiunea întâlnirilor tête à tête și să dezbati aproape orice temă de eCommerce dorești și-ți dă bătăi de cap.); Școala de Vară de E-Commerce GPeC; GPeC Summit (ediția de toamnă – Noiembrie 2016) și Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Romanesc.

– E așadar locul unde poti afla cum să vinzi mai mult, mai des, iar clienții să fie și mai mulțumiți de ce le oferi. Ai tot sprijinul comunității. E un win-win de ambele părți.

Vizual CP - GPeC 2016 a luat startul

Dacă ești angajat în eCommerce las mai jos 4 motive

Sunt mai multe motive, insa am selectat 11 pentru ca GPeC face in acest an 11 ani!

– Vei ști care sunt punctele forte și punctele slabe ale magazinului pentru care lucrezi/ ce probleme are și cum să le remediezi

– Speakerii vor veni cu studii de caz interesante și prezentări de trenduri actuale. Poți adresa întrebări, te poți poza cu ei, unii au avut ocazia si de a lua cina (in urma unui concurs).

– Vei afla cel mai probabil atunci și rezultatele Studiului Profilul Angajatului in eCommerce. Dacă nu l-ai completat chiar te rug să o faci.

promo_studiu

– Vor fi subiecte de maxim interes: Optimizarea Conversiilor & Usability, Marketing Online, Split Testing, Targetare Comportamentală & Personalizare, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce Tools, Logistică & Curierat, Studii de Caz;

– Motivul cu nr 11: Va fi “un adevărat festin de E-Commerce Premium”, potrivit organizatorilor. 🙂

Informații detaliate despre evenimentele GPeC poți afla și direct de pe website-ul evenimentului – www.GPeC.ro. Detalii prețuri & oferta specială Early Bird: 

Screenshot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *