Infiintez ONG. Doneaza 2% pentru imbunatatirea calitativa a procesului instructiv-educativ a copiilor

Ce este prevederea 2%?
In conformitate cu prevederile art. 57 alin. (4) din Codul fiscal (Legea 571 din 2003 cu modificarile si completarile ulterioare), prin intermediul prevederii 2%, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie).
Practic spuneti statului modul in care sa fie cheltuita o parte din impozitul pe care il platiti si asta fara sa vi se duminueze veniturile.

E mult mai simplu acum sa completezi formularele (indiferent ca folosesti un pdf deja completat sau formularul de pe stiriONG): (aici gasiti si toate detaliile campaniei).
Exista si o lista cu BCR-uri unde se pot depune formulare, ele fiind preluate de voluntari ai BCR si FDSC si duse la administratii (totul facut asa cum trebuie, sa nu faceti eforturi inutile). Practic, pasii sunt urmatorii: sa mergi pe StiriONG.ro, sa-ti alegi ONG-ul, sa-ti completezi datele, sa-l printezi, sa-l semnezi si sa mergi sa-l depui la unul din sediile BCR – foarte simplu (ca sa nu mai mergi sa stai la cozile de la Administratia Financiara).
Cei 2% nu sunt suplimentari! Sper ca ati inteles acest lucru! Ei pot fi directionati catre cauze care merita, in loc sa se piarda in birocratia tipic romaneasca.

Anunt important: Recrutez persoane pentru a infiinta impreuna in Iasi o organizatie non-guvernamentala (ONG), avand ca scop imbunatatirea calitativa a procesului instructiv-educativ a copiilor fara prea multe posibilitati materiale din jud. Iasi. Cei interesati ma pot contacta pe adresa: biberi.lavinia [at] gmail.com

Eu ii voi dona aici, la acest ONG!
Tu cum procedezi?

One Response to “Infiintez ONG. Doneaza 2% pentru imbunatatirea calitativa a procesului instructiv-educativ a copiilor”
  1. diana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *