Instagram si prima campanie video interactiva

AVON continua seria “Avon iti da like” prin lansarea primului video interactiv pe Instagram, filmat exclusiv cu iPhone.

Deci azi nu e despre mine si-al meu cont de Instagram, ci despre prima campanie interactiva pe canalul asta. Adica cea gandita, colorata si pusa in practica de AVON. Acum, cu siguranta ati vazut sau auzit despre fetele astea vesele care ne invita sa ne petrecem o zi la shopping alaturi de ele.

avonspace

Cele 3 (Live, Like, Love) reprezinta personalitati diferite, cu care oricine se poate identifica: Like e cea nonconformista. E stilata, vesela si mereu cu un titlul bun de carte in minte. Ea e cea hipster- geek si de altfel si tiparul in care ma regasesc eu cel mai bine. Live e tipa aia pe care n-ai cum sa n-o remarci la o petrecere, Love e romantica senzuala, pe care ti-o poti inchpui intr-o perfecta rochie rosie cu spatele gol, care poarta toate titlurile comediilor romantice in agenda si are cateva aplicatii pe telefon despre “Cum sa-ti gasesti sufletul pereche”.

Doar nu credeati ca v-am povestit despre niste fete simpatice si atat? Avon a organizat si un concurs pentru toate acelea dintre noi pe care le inspira Instagram (mai multe detalii puteti gasi aici.)

Pe scurt, daca aveti Instagram pe telefon, cautati #avonspace si dati play celui mai recent filmulet postat de Avon. Apasati pe hashtag-uri ca sa navigati de la un clip la urmatorul si cautati hashtag-urile castigatoare.

Asadar, tot ce-mi ramane e sa va invit pe Instagram, sa ne jucam si sa alegem cadouri. Sau sa le castigam, dupa caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *