Invitatie la GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie 2017 + interviu despre eComJobs

De 6-7 ani merg constant la #GPeCSummit: la început prin 2010 am aflat de competiție participând cu un magazin online (fiind angajată), am fost apoi în 2012 și la Școala de vară GPeC,  tot de atunci sunt și blogger ambasador.. și am simțit cum piața de eCommerce se dezvoltă galopant de la an la an, întâlneam tot mai mulți iubitori de ecommerce, eram cu toții deschiși să împărtășim din experienta noastră, studii de caz, discutam ce rată de conversie aveam, ce tool-uri noi am mai descoperit/ testăm, pe cine mai citim.

A rămas același spirit și acum – oameni deschiși la nou, profesioniști, tot mai mulți angajați din eCommerce invitați de managerii lor, cu toții dornici de networking de calitate.

Ca tot ne apropiem cu pași rapizi de GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie, iar cei din echipa GPeC zic că anul acesta au, probabil, cel mai bun line-up de speakeri din toți cei 12 ani de evenimente GPeC – poate vă dau idei și veniți și voi:

Puteți lua notite bune de la cei mai apreciați experți în E-Commerce și Marketing Online la nivel internațional. Sigur ați auzit de ei:

  • Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar și Kiss Metrics) – va dezvălui audienței 7 secrete pentru dublarea ratei de conversie în e-commerce
  • Oli Gardner (Co-fondator Unbounce) –  va vorbi despre perfecționarea experiențelor de digital marketing oferite utilizatorilor
  • Cyrus Shepard (Owner Fazillion Media)
  • Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot) – despre cum să vinzi mai bine decât Amazon
  • Amy Harrison (Fondator Write With Influence) – cum să scrii descrierea produselor și serviciilor pentru a te diferenția față de competiție și pentru a vinde mai mult

Pe lângă speakerii internaționali, unii dintre cei mai buni specialiști români în e-commerce și marketing online vor susține prezentări și vor participa la dezbateri despre creșterea vânzărilor online, greșelile care ar trebui evitate de către comercianți, situația la zi a pieței, problemele de logistică și curierat, strategiile de marketing care întorc rezultate, tendințele și predicțiile pentru 2018 și viitorul apropiat.

Dacă vreți să profitați de Oferta Early-Bird – cea în care puteți să vă luați biletul de acces la cel mai mic preț – mai aveți o singura zi la dispoziție.. Doar astazi vă mai puteți achiziționa biletul la prețul de 109 euro + TVA în loc de 149 euro + TVA pentru ambele zile de eveniment, cât va deveni maine, 1 noiembrie.

                ***

Noutăți despre mine: mă simt norocoasă, împlinită și motivată să duc cât mai departe toate planurile pentru eComJobs.ro! Acum în toamnă am facut 2 ani și împart toate felicitările cu Ciprian Dragoi, jumătatea eComJobs, dar și a mea. 

Mulțumim echipei GPeC pentru ocazia de a povesti (în mai, la #GPeCSummit) despre ce mai facem la eComJobs.ro și ce punem la cale în această toamnă – Ghidul Angajatului din eCommerce, un ebook de aprox 100 de pagini. Continuăm cu dedicare!

Găsiți aici agenda celor două zile de eveniment GPeC, iar aici sunt detalii despre interviul de mai jos.

Te invit și la concurs: Am de dat o invitație la GPeC Summit 14-15 Noiembrie

Lasă-mi răspuns pe blog (în comentarii) la întrebarea – Ce te-ar motiva mai mult la locul de muncă actual? (până mâine, 9 nov. ora 13) și sper să ajungă invitația pe mâini bune.

Revin tot mâine aici cu numele câștigătorului/câștigătoarei. Voi ține cont dacă ești activ(ă) în comunitatea Joburi in eCommerce sau pe pagina eComJobs. Voi merge așa, pe feeling. 

*** Invitatia ajunge in acest an la Marius Cucu. Multumesc tuturor pentru raspunsuri, participare. Poate reusiti totusi sa ajungeti la GPeC. Chiar merita.

5 Responses to “Invitatie la GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie 2017 + interviu despre eComJobs”
  1. Marius says:
  2. Cristina C says:
  3. Lucia Bogdaneanu says:
  4. Mihaela says:
  5. Ioana Gratianu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *