Joburi in eCommerce

Astăzi am făcut un mic research și am zis să-i dau bătăi!
Era nevoie de un astfel de grup -> Joburi in eCommerce.

Orice job/ colaborare în eCommerce poate fi postat aici, cu mențiunea clară: să fie un job/internship PLĂTIT, în Romania. Vă aștept, cu mic cu mare! 

Joburi în comunicarea digitala și Social Media tot găsim – o citim pe Sabina Cornovac-Mihaila, vedem și la Cristi Manafu, la Doru Panaitescu, Auras Geambasu sau pe IQads… de aici și dorința unui astfel de grup, DEDICAT eCommerce-ului din Ro. Îndrăzniți să postați pe grup – dacă angajați, dacă sunteți voi în căutare de job (full-time/ part-time) sau pur și simplu ați văzut anunțul pe undeva, la cineva (blog, Linkedin, eJobs, Facebook, altele). Cineva tot se bucură!

ps: și da, am făcut acest grup și pentru că sunt cu ochii după proiecte noi și îndrăznețe! Să fie deci cu noroc pentru toți pasionații de eCommerce!  Haștag #joburiinecommerce.

***

Ianuarie 2015

  • Data limita pentru trimis cv-uri – 20 ian. Echipa Prive Boutique isi mareste echipa. “Avem nevoie de o colega/coleg pentru managementul relatiilor cu clientii, dar fiind o echipa mica si pentru alte treburi punctuale”  – Carmen Codrean DETALII 
  • Data limita 30 ian. Se cauta om de marketing si la Otter. “Cautam o persoana creativa, care sa ne ajute pentru partea de continut a site-urilor noastre. Ne dorim, fie o colaborare pe baza de proiect, cu start imediat, fie o persoana care sa ramana full time.” – Cristi Movila DETALII 

Fac update cum gasesc/ aud de altele. 

One Response to “Joburi in eCommerce”
  1. Silviu Udrea says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *