Lăsați marketerii să participe la evenimente

E prima oară când ajung la TeCOMM cu toate că evenimentul a ajuns deja la editia a VIII-a. Nu am înțeles niciodată de ce oamenii de marketing (care lucrează și în ecommerce) nu sunt încurajați să participe la astfel de evenimente destinate și lor. Nu aș vrea să generalizez (poate a fost doar cazul meu și uneori chiar îmi luam o zi liberă din zilele mele de concediu), însă trag un semnal de alarmă și încurajez participarea tinerilor la astfel de evenimente. Este un foarte bun prilej de a afla cât de multe oportunități sunt în acest moment neexploatate în cadrul magazinului online pentru care lucrează…

Eu m-am simțit mereu inspirată după fiecare participare la astfel de evenimente/ workshopuri și ajungeam a doua zi la birou plină de energie și cu multe idei. În plus, nici nu poți zice ca sunt foarte multe evenimente de ecommerce la noi.

13045579_10154180521634525_88862459_n

Zilele trecute am lansat STUDIUL- PROFILUL ANGAJATULUI ROMÂN DIN eCOMMERCE – ce se adresează atât persoanelor angajate în cadrul unui magazin online, cât și celor din agențiile specializate în ‪#‎eCommerce‬, iar  printre întrebari am pus și Ce te-ar motiva mai mult la locul de muncă actual? și observăm că 25% au răspuns că și-ar dori să participe la astfel de evenimente/ cursuri. (momentan avem doar 56 de participanți)

Sper sa nu va influentez raspunsurile… Vreau doar sa va arat ca studiul prinde contur si ca orice share este binevenit.

Screenshot (1)

 

Cred că se mai pot face înscrieri pentru maine la TeCOMM. Îi vom asculta pe:

  • David Rothwell (UK) – Director Rothwell Media Ltd și autorul best-seller-ului „The AdWords Bible for eCommerce” ce va vorbi despre principalele greșeli pe care le fac magazinele online în campaniile lor de Adwords
  • Karol Karpinski (PL) – Client Partner Central Eastern Europe for Global Marketing Solutions – Facebook va vorbi despre provocările și oportunitățile unui magazin online folosind Facebook în a atrage clienți
  • Steen Rasmussen (DK) – Senior partner și Co-Fondator IIH Nordic va vorbi despre insight-urile cele mai importante pe care să le extragi din Google Analytics
  • Chris Jones (UK) –  User Experience Director și eCommerce specialists Blueleaf va prezenta studii de caz privind cele mai bune practici privind îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților pe site.

În paneluri vor fi și speakeri din companii precum: MasterCard, Banca Transilvania, eMAG, Urgent Cargus, Flanco, Paravion, Netopia MobilPay, Zoot.ro etc.

Așadar mulți profesioniști vin din agenții și magazine online din UK, PL, DK și Romania și vor vorbi despre situatia curentă a pieței, despre provocari, rezultate și solutii eficiente în eCommerce. Ne vor povesti și despre ce tooluri au folosit, ce ne recomandă și sper să iau notițe noi!

Sunt aşteptaţi în acest an peste 250 de retaileri online care au deja un business sau îşi doresc un start-up în acest domeniu, cât şi specialiştii din domeniile conexe implicaţi în activitatea de online a business-urilor. Aici e agenda evenimentului. În calitate de Blogger Oficial (dar și partener media eComJobs.ro), vă voi ține la curent cu noutățile despre acest eveniment. 

One Response to “Lăsați marketerii să participe la evenimente”
  1. Vivian says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *