Lecturi Urbane Iasi – spot de promovare si fotografii atelier pictat tricouri


Operator video: Taradaciuc Alexandru, Iustin Popa, Vlad Ciubotariu
Montaj: Vlad Ciubotariu;
Regizare: ok, am incercat ceva… nu ridicati spranceana. Pentru urmatoarea editie am o idee mai buna 🙂

Remember 5 mai: Lecturi Urbane- Iasi / prima editie- organizare

A.M.R. 5 zile pana la eveniment si pregatirile sunt in toi

Nu stiu daca voi simtiti, dar echipa “Lecturi Urbane” se pregateste constiincios pentru ziua de sambata, 5 iunie, Piata Unirii. Credeati ca e usor sa coordonez o astfel de echipa de 10 persoane? Deloc! 🙂 Suntem o echipa tanara, cu potential si cu siguranta o sa iasa un eveniment reusit.
Ieri am fost in Cafeneaua Magnet si am pictat tricouri. Ne-am amuzat teribil, nici nu mai stiam sa tin un penson in mana. Important ca ne-au iesit niste tricouri minutate si abia asteptam sa le purtam in ziua evenimentului.
Multumim sponsorilor Edukid si Alina Nicoleta ACart care a avut grija de noi, micii Picasso. Recomand cu mare drag Cursurile si Atelierele de Arta sustinute de Alina. Pe viitor poate facem un workshop de pictura in Iasi.

Pe 5 iunie vom da startul la lectura in jurul orei 13:30. Vom circula cu mijloacele de transport in comun pe doua trasee concomitente unde vom promova lectura in spatiile publice. Primul grup pleaca din statia “Agronomie” cu tramvaiul 1, iar cealalta parte a echipei din statia „Tudor” cu autobuzul 43B/. In final ne vor intalni in Fundatie si ne vor indrepta spre Piata Unirii, unde vom transforma spatiul intr-o sala de lectura in aer liber. Timp de doua ore, intre 14.00 – 16.00 vom darui carti si semne de carte trecatorilor. Normal… te voi invita sa citesti alaturi de noi! Ce spui? Citim impreuna? Tu ce carte iti aduci?

Tot in cadrul acestui atelier… am pictat si tricoul “10 pentru primul meu calculator” pentru Alexandra din campanie. Am pus echipa Lecturi urbane la treaba, astfel participa la concursul “Cum am descoperit lectura” din cadrul campaniei “Imbratisam lectura”- editia junior.

Pana maine -1 IUNIE – voi decide cine e castigatorul tricoului si cine il ofera cadou Alexandrei. Tot maine planuiesc sa-i si duc calculatorul din partea oamenilor din online.

O zi frumoasa cititorule,
Lavinia Biberi- “Lecturi Urbane” Iasi
Iasul citeste: iasi.orasulciteste.ro
Pagina Facebook: Lecturi urbane -Iasi
Doneaza o carte! Contact: Lavinia Biberi – camin T4/ Monica Liuta- Libraria Humanitas din Centrul Comercial Felicia.
Contact: G mail: [email protected] / Y mail: biberi_lavinia
Tel: 0742646001 (nu deranjati inutil!)

Doneaza o carte!2 Responses to “Lecturi Urbane Iasi – spot de promovare si fotografii atelier pictat tricouri”
  1. Alina Nicoleta says:
  2. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *