Legaturi din online

Viata mea s-a schimbat foarte mult de cand am inceput sa scriu pe blog (martie 2008, atunci pe platforma weblog), obligata fiind in cadrul unui seminar de Jurnalism unde trebuia sa-mi postez tot acolo temele, urmand mai apoi intalnirile de la #twitmeet si mai apoi #blogtrip-urile organizate de Bobby Voicu unde am participat de fiecare data plina de entuziasm, din pasiune pentru online si curiozitate (Suceava in nov. 2009 si prin mai 2010 in Timisoara). Cu ajutorul blogului si a prietenilor din online am reusit sa desfasor si cele 5 editii de Globuri cu Suflet (2009 – 2012 and counting), Imbratisam lectura (doua editii), 10 pentru primul meu calculator (doua editii) si multe alte evenimente incepute in Iasi si continuate mai apoi in Bucuresti.

Intr-un fel sau altul… pasiunea mea pentru mediul online e datorata si lui Bobby – unul dintre cei mai dinamici oameni din online-ul autohton si in acea perioada era unul dintre cei mai cunoscuti si urmariti bloggeri din tara. Pentru mine era un exemplu foarte bun de antreprenor de succes, un bun cunoscator al online-ului. Tot el m-a invitat sa particip si in excursia Redescopera Romania ce avea sa-mi schimbe viata si sa ma faca sa constientizez ca pentru a reusi si a persevera in cariera, locul meu trebuie sa fie in Bucuresti.

In ultimii cinci ani am cunoscut multe persoane din mediul online, urmand ca discutiile sa se mute si offline, legand multe prietenii la care tin.

Si daca vrei sa stii ce oportunitati exista pentru femei in Romania, povestile lor de succes si care au cucerit online-ul, recomand sa ajungi la Digital Divas – editia a doua care are loc pe 21 iunie, la Biavati Events, iar invitat special este Yvan Rodic. Evenimentul va reuni nume sonore din mediul online precum Andreea Esca, Oana Pellea, Cristian Lupsa, Cornel Ilie (Vunk) si va pune accentul pe momentul in care au constientizat importanta mediului online si ce impact are asupra brandului personal.

Ma vei insoti la eveniment vinerea viitoare daca imi povestesti (intr-un comentariu) despre o prietenie legata cu ajutorul online-ului. Sunt sigura ca ai cel putin o prietena/ un prieten drag cunoscut prin intermediul online-ului.

Loredana (3)Amintesc ca Avon este sponsorul principal Digital Divas si de ani de zile se implica activ in mediul acesta, venind in sprijinul romancelor in diferite feluri si pe diferite canale. Pe langa implicarea in comunitatile online, Avon a lansat si o platforma pentru discutii virtuale, unde orice utilizator de internet poate beneficia gratuit de expertiza specialiștilor in diverse domenii.

La evenimentul de vineri vom avea ocazia sa vorbim despre multe alte femei moderne si stilate, care au reusit in viata si sunt in permanenta admirate, asa cum este si Loredana (care reprezinta acum unul dintre cele mai in voga produse Avon: Little Gold Dress) ori Antonia (ambasadoarea brandului din iunie 2013).

Asadar, cum aminteam mai sus, astept sa-mi spui printr-un comentariu ce persoana draga ai cunoscut in online si pastrezi si acum legatura, in offline. Cum v-ati cunoscut, prin ce mijloace…
Anunt invitata mea joi dimineata. Ne vedem curand!

** Invitatea mea merge catre Alexandra H, lasandu-mi un mesaj. Pluginul nou de Fb nu ma ajuta astazi. Rezolv problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *