Like & Share – 1

Pentru că sunt din ce in ce mai ocupată la birou, obișnuiesc să-mi notez linkurile preferate văzute pe Facebook, ba pe mail-uri, pe mess, în google docs, pe mână, în telefon sau bookmarks… cu speranța că le voi citi într-o pauză de masă, în metrou, sau acasă cănd am mai mult timp liber.

Ce-ar fi să le notez direct aici și să ne bucuram împreună de ele? Like, if you agree! 🙂

 •  Luna februarie începe cu “Ziua Z” Very Secret Party. “Evident, (probabil) cea mai mare petrecere din blogosfera de pana acum.” Cei cinci bloggeri care au contribuit la organizarea Zilei Z, sunt Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Bobby Voicu, Chinezu și Victor Kapra. (Ne vedem acolo!) 
 • Unii consideră că scrierea corectă a limbii române e un moft, poate un trend, nicidecum un “must-have” al zilelor noastre. Un articol de luat în seamă: Eu te-am iubit corect gramatical, tâmpitule!  – scris de Alexandra Bohan, o prietena bună din Iași.  
 • Am descoperit un site intitulat RoWriters, ce oferă posibilitatea tuturor membrilor de a-și oferi serviciile în materie de “Content Writing”, sau într-un termen mai comun, de  “scris”. 
 • Cu trenul, în occident:  Premieră absolută pentru Calea Ferată din Moldova. Din primăvara acestui va fi lansată cursa de tren Chişinău – Milano, care va trece prin mai multe capitale ale Uniunii Europene.
 • Pentru el „Romania este țara tuturor posibilităților mai mult decat Statele Unite” și n-ar schimba-o pentru nimic. Ba chiar sfătuiește tinerii să rămânaă aici. „Afară lucrurile sunt așezate. Acolo trebuie să inventezi ceva, să fii creativ. În România este suficient să le copiezi pe cele create și implementate în strainatate”, spune Razvan Pascu intr-un interviu.  
 • Săptamana aceasta s-a lansat Calendarul #SuperFete din Social Media 2012. Şi pentru că la #superfete nu e vorba doar de aspect, am recomandat câte un obicei sănătos, am dat un interviu în exclusivitate (vezi la Ruxa pe blog) și multe autografe.
 • Pentru foștii mei colegi de facultate și nu numai, acum puteți răsfoi ultimul număr din ediţia tipărită a revistei studențești Opinia Veche si online!
 • Marta Usurelu a postat pe Facebook zilele astea: “Știați că în Londra poți înființa o firmă în 3 ore? Exclusiv online? Și primești actele la birou? Mai are sens să comentez?”
 • “Cu siguranță freelancing-ul se va dezvolta și vor crește și inițiativele antreprenoriale,  de voie sau de nevoie, însă mai ales la nivelul businessurilor mici, de servicii sau a celor care au început să își construiască planul…” scrie  Madalina Uceanu despre Previziuni pentru cautarea unui job in 2012..
 • Vlad Stan deschide reprezentanţă Languagelab.ro în România, ce facilitează accesul la cursuri de limba engleză cu vorbitori nativi, profesori certificaţi din Marea Britanie, Statele Unite şi Australia.
 • Prietenii mei de la Editura All au pus la cale o nouă campanie, vALLuntar.  O să particip și eu, curând.
 • Ruxa si Bogdana m-au bagat și pe mine în boală cu serialul The Good Wife. Îl recomand și eu, mai departe.
 • Citatul zilei: ‎”Există o femeie. Mă iubeşte. Mă iubeşte la nebunie. Tot timpul se mărită cu altcineva” – citat din cartea scriitorului maghiar Pèter Esterhàzy – “O femeie”

Voi reveni cu un nou episod din “Like & Share” și săptămâna viitoare! Trimite-mi si tu o stire, ceva funny și util ce merită postat aici. E gratis! Mail pe: [email protected]

7 Responses to “Like & Share – 1”
 1. Bogdan says:
 2. Lavinia Biberi says:
 3. Bogdan says:
 4. Lavinia Biberi says:
 5. Carmen says:
 6. Laura - Edukid says:
 7. Tina says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *