Like & Share – 3

Cine nu-i gata, îl iau cu lopata. Like & Share – 3

Un articol mai vechi, dar de sezon: 15 motive sa nu te muti cu iubita/iubitul Eu spun scurt: Nu te grăbi, căci tot ACOLO ajungi! M-a amuzat oricum faza: “Locuind cu prietenul îți scad șansele de a-ți cunoaște următorul iubit”.

… și apoi o să găsești iubirea Aceea. Te prinzi? Printesa urbana ne invită la un joc foarte scurt.

It’s never too late ...to start heading in the right direction.

“When I am happy, I see the happiness in others. When I am depressed, I notice that people’s eyes look sad. When I am weary, I see the world as boring and unattractive.” ~ Steve Chandler

Happiness Is Not For Wimps

Că tot vorbeam de relații, un prieten fain își completează duminica seara profilul: Hitch.me matrimoniale pentru utilizatorii LinkedIn. Căt despre LinkedIn, acesta ajunge la 150 Million Members.

Ideea aplicației e foarte simpatică, și, în plus, odată ce te amuzi cu aplicația Relationship Scanner o să ai o surpriză de la Bitdefender Romania Antivirus. De fapt o supriză dublă!! Enjoy!

Statusuri, tot de sezon: Singurul băiat după care o să alerg vreodată o să mă întrebe : Mami mă prinzi ? via Bianca Bia

Între timp, să facem o pauza scurta de 30 secunde: David Beckham Bodywear 

Când un băiat drăguţ îţi scrie mesaje cu greşeli gramaticale. E mai grav decât sutienul cu push up. via Grape Fruits

Tot pentru noi, fetele: Cristi Sutu a postat în această seară pe blog detalii despre campania de fotografie destinată excluziv femeilor, Portret de Femeie. Ediţia 2012. Campania va avea loc și anul acesta în perioada 1-8 martie, cu sprijinul Pepsi Light şi Nikon.

now I’m looking for someone who can do THAT 

Andreesa ne face o invitație, la un brunchFetelor, ne vedem pe 19 februarie? “Să zicem că o facem pentru că e Valentine’s Day și se reunesc fetele îndrăgostite de online. Sau putem să zicem că ne pregătim psihologic de 1 Martie.”

True Story: Cu căt esti mai sus cu atăt lumea are așteptări mai mari de la tine. Iar prin “tine” se poate înțelege și o firma, și un produs și, evident, o persoană sau o vedeta (care în final tot om este). Când ești sus nu poți lăsa de dorit – despre Madonna si SuperBowl.

Sfaturi și întrebări de la mama – toate mi-s așa cunoscute…

Pentru iubitorii de mărțișoare, o prietenă ne dă pe la nas cu acest blog.

Săptămâna aceasta a fost organizată în Timișoara a doua ediție EcomTIM 2012. Toată desfășurarea evenimentului o găsiți la bloggerul oficial Ecomtim Ovi Sirb.

Orice business trebuie să fie și online – 4 motive serioase și recomandate de Andreea Stan, pe blog.

Din 15 februarie, Dilema veche va începe implementarea accesului cu plată pe dilemaveche.ro | The Industry

Mugur e suparat și are toate motivele: Si Ei Voteaza. Conchide cu: “Doua exemple ce explica de ce trebuie plecat de la educatie și de ce nu trebuie renunțat la ea nici dacă se duce dracu pamantul.”

De pe Blogu’ lu’ Matinda: Începe să scrii comunicate de presa “preluabile”. Am si eu un document cu toate comunicatele realizate de mine. Daca tu crezi ca te-ar ajuta, da-mi un semn. 
PR NEWS: TENDINTE & CERCETARI – PR LinkCoffee

Desigur, bancurile saptamanii:
– Bulă, ai citit “Iarna pe uliță?
– Doamna profesoară, eu nu citesc nici vara pe terasă și vreți să citesc iarna pe uliță?

14 feb, la farmacie:
– Buna ziua!
– Nu mai avem!

Cum să-ți aștepți iubita diseară acasă? via RazvanBB 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *