Like & Share 4

Dacă primăvara ar avea cont de Facebook, cred că i-am da cu toții Invite, Like & Share …cum încă nu și-a făcut prezența, împart cu voi o ceașcă de linkuri primăvăratice, cu aromă de PR, marketing online, social media și altele.

Un articol bine argumentat, scris de Alex Negrea pe la sfarsitul lunii trecute:Social Media: Cum alegi bloggerii cu care lucrezi într-o campanie.

și Catalin Tenita a tinut o prezentare la Digital Marketing Forum despre  selectia bloggerilor pentru campaniile de promovare: Bloggerii se aleg cu inima si sunt validati cu mintea (dupa cifre)

În cadrul conferinței mai sus amintite, s-a lansat Digital Marketing Report ce include 20 de interviuri despre stadiul industriei în acest moment şi mai ales la ce trebuie să ne aşteptăm în 2012.

5 Tools For Managing Your Personal Brand Online

cred ca te-ar interesa și: 4 Social Media Tips for Global Brands

De răsfoit: 12 Memorable Event Marketing Campaigns  sau 7 Examples of Brands That Pop on Pinterest

Generații diferite, mentalități diferite când vine vorba de: Social Media este o prostie!

Reguli și sfaturi pentru cei cu aspirații înalte de…  copywriteri (via BTO).

Servim, cu drag și o porție de gramatică: Folosirea diatezelor in textele de PR. (prbeta.ro)

Creativitatea e rezultatul unor framantari” ne spune Andi Moisescu într-un interviu.

De luat aminte: Sunt nescrisă, caut URGENT locuri în care să scriu gratis!  Mi-a placut mult, foarte mult articolul. Merită listat și dat mai departe.

Știați că 57% din populaţie comunică mai mult online decât offline și există peste 500.000.000 de utilizatori activi de Facebook în lume?  How to Use Facebook to Enchant Your Customers

Cu toții avem zile și zile. Ana punctează foarte bine 5 notițe personale de evitat in relatiile cu oamenii.

Mâine, la Social Media Summit București (un eveniment Biz), vor fi anunțate rezultatele studiului Blogosfera Romaneasca 2011“, inițiat de Refresh.ro. Am completat si eu sodajul online, alături de alți 400 de bloggeri. (Apropo, ne vedem la #smsbucuresti?)

Primăvara este atunci când îți vine să fluieri chiar dacă ai pantofii plini cu apă.” Doug Larson

Eu aștept să ajungă și la mine Primăvara și să-mi înverzească sufletul… Să nu uităm că Primăvara este o stare de spirit, mai mult decât un anotimp! Și ar cam fi timpul să-și facă apariția.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *