Like & Share 7 cu evenimente de interes din oct- nov 2012

De multe ori am primit critici de genul “De ce nu mi-ai zis si mie din timp de acest eveniment? Mergeam si eu.” Pentru a evita  astfel de discutii, impart cu voi cateva evenimente de interes si in functie de preferinte sa si participati in aceasta perioada (octombrie- noiembrie). Eu le recomand pe toate, deci sa nu ziceti ca nu stiati de ele.

The Runaways & Friends – Live Acoustic Covers

Pe 16 octombrie suntem asteptati in Club Prometheus din Bucuresti. Se implineste un an de cand proiectul acustic The Runaways a prins viata (Ionut Tecuceanu – voce, chitara; Stefan Oprita – chitara solo;  Anca Duma – voce; Adi Dabu – percutie ) si ar fi dragut sa sarbatorim impreuna. Stiu ca Ionut o sa plece pentru o perioada din tara, deci ne asteapta o petrecere frumoasa, deci multa voie buna. Bilet intrare: 15 RON. Hurry Up! Biletele sunt limitate.

Leaders in Marketing

Pe 18 octombrie, in Bucuresti va avea loc conferinta Leaders in Marketing, un eveniment care va reuni speakeri straini cu experienta internationala: Colin Shea (Vodafone Cehia), Mohamad Mourad (Google), Mike Jennings (PWC Cehia) si Paul Garrison (cu experienta la P&G si Coca-Cola).

O noapte de probat… localuri!

Pe 20 octombrie, de la 20:00 la 2:00, Raluk si Heineken iti fac program de coolhunter: tin deschise cele mai cool localuri din Bucuresti pentru cei care stiu ca esenta Bucurestiului nu e de gasit in Centrul Vechi! Fiecare local selectionat iti ofera o bautura / un preparat din meniu din partea casei. Participantii pot castiga o excursie pentru doua persoane in Amsterdam.  Eu nu sunt o fana a cluburilor, dar mi-ar surade o excursie de genul.

Invitatie la spectacolul de teatru “Biloxi Blues”

de pe 22 octombrie de la Palatul National al Copiilor. Este o piesa scrisa de Neil Simon, recunoscut in lumea intreaga pentru umorul si calitatea comediilor sale si s-a jucat cativa ani la Teatrul de Comedie si este  regizata de Iarina Demian. Din distributie fac parte Tudor Chirila, Paul Ipate, Radu Iacoban si o gasca de actori tineri, foarte buni. In cateva cuvinte, “Biloxi Blues” e o piesa in care un grup de tineri care dau piept cu armata, dar parcurg si un drum spre maturizare, iar scenele sunt presarate pe alocuri cu replici inteligente ce surprind umorul si in acelasi timp seriozitatea momentelor.

Social Media Strategy Summit – 25 Octombrie

Pe 25 octombrie are loc prima editie a conferintei Social Media Strategy Summit axata pe strategii, tactici si exemple concrete de promovare a brandului personal si afacerilor prin intermediul retelelor sociale. Participarea este gratuita si numai pe baza de invitatie. Locurile sunt limitate! Pentru a-ti rezerva un loc te poti inregistra pe site-ul evenimentului.

Un nou eveniment Evensys – Digital Divas

Pornit dintr-o colaborare lunga cu AVON Romania, Digital Divas se doreste a fi un loc de networking si schimb de idei intre oameni care activeaza sau doresc sa activeze in Social Media. Participarea este gratuita si se face in baza unei invitatii. Aici poate fi solicitata. Cand? Pe 26 octombrie la Howard Johnson Hotel.

Cateva evenimente interesante si aici: Antreprenori vs. Investitori.  25 oct la Cluj si pe 26 oct la Bucuresti. 

24 de ore. Maraton de programare 

Esti programator? Ai o idee de aplicatie?  Timp de o zi si o noapte, la Crystal Palace Ballrooms va avea loc cel mai ambitios Hackathon organizat vreodata in Romania. Timp de 24 de ore, participantii au ocazia sa dezvolte aplicatii inovatoare de Mobile, Cloud Computing si Web Dev. Evenimentul are loc peste 10 zile (27-28 octombrie). Castigatorii intrecerii vor fi recompensati cu premii in valoare totala de 4.500 de euro.

Workshop-uri cu specialisti si internship-uri pentru studentii din tara

In perioada 29 octombrie – 8 decembrie 2012, PRbeta impreuna cu Romtelecom incep o serie de workshop-uri de comunicare online oferite gratuit la nivel national, workshop-uri desfasurate in patru centre universitare mari din Romania: Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Iasi. Pentru inscrieri, studentii trebuie sa trimita un e-mail la adresa [email protected], care sa includa un CV si o scurta motivatie. Mai multe detalii gasiti si pe prbeta.ro.

Festivitatea de Decernare a Premiilor GPeC 2012, Editia a VII-aPe 30 octombrie ne vedem la festivitate. 

 Legal Issues este pe 8 noiembrie

Participa la prima conferinta locala axata pe analizarea potentialelor riscuri in social media. Specialisti in legislatie, resurse umane, comunicare corporativa si social media, isi propun sa analizeze strategiile adecvate pentru a intampina si depasi riscurile legale ridicate de angajamentul companiilor in social media.  Mai multe detalii gasesti pe site-ul evenimentului.

How to Web – 6 – 7 noiembrie

How to Web 2012 va avea loc in Bucuresti, intre 7-8 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms. How to Web se adreseaza inovatorilor in tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse in zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovatie, investitorilor si tuturor celor interesati de tehnologie si web.

ZileleBiz – 12 – 16 noiembrie 

Zilele Biz reprezinta o platforma pe care am construit-o ca sa te ajute sa invingi. In climatul economic dificil de astazi vor reusi doar luptatorii, aceia care au curajul sa indrazneasca si care, zi de zi, neincetat, nu se opresc din a-si transforma visele in realitate. Si care au nevoie de toate armele in lupta lor. De informatie, de idei, inspiratie, parteneri, strategie, modele, sustinere. Pentru toate acestea existZileleBiz.

Daca participati la aceste evenimente (sau macar la cateva), nu va uitati agenda acasa!! Aveti multe informatii de notat si de pus in practica mai apoi. Informatiile se mai si uita si pacat de ele… nu se stie cand ne vor folosi.

Eu am pe birou o agenda din noua colectie Jordi Labanda (de la Colour – Beautiful Things) si-s tare incantata. Cu siguranta o voi lua cu mine peste tot.

Deci cu cine ma vad si pe unde?

8 Responses to “Like & Share 7 cu evenimente de interes din oct- nov 2012”
  1. Ioana says:
  2. Monica says:
  3. Lucica says:
  4. Stoian Ciprian says:
  5. Stoian Ciprian says:
  6. Tudor Iacob says:
  7. Razvan says:
  8. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *