Like & Share 8

Mi-am facut timp si am mai adunat cateva linkuri utile pentru pasionatii de marketing online si am zis sa le trec si aici, pe blog, ca tot nu am mai postat de mult timp un episod din Like & Share. Chiar si pe mine ma ajuta, ca stiu de unde le iau la nevoie.  Esti in pana de idei? Te ajuta Alex Negrea cu resurse de inspiratie pentru paginile de Facebook.

Cat despre cati fani vad de fapt postarile de pe Facebook, puteti citi in studiul Social Bakers. Recomandarea mea e sa interactionati cat mai mult cu ei, puneti intrebari, faceti dezbateri..

Cum se stabileste planul editorial pentru o pagina de Facebook – un articol interesant scris tot de Alex. De la el am invatat si eu multe lucruri.

Cat despre cum sa monitorizezi eficient canalele Social media (si nu numai), recomand: MediaBrief (il testez acum), MediaIQ am mai testat si ZeList Monitor. Va spun in particular care e mai util.

Si daca tot vorbim de Facebook si te-ai suparat rau si vrei sa-ti stergi chiar toate postarile, vezi pe acest site si cum..  Nu l-am incercat si nici nu as vrea.

Metode de optimizare a conversiilor unui site, acum de sarbatori. Tot despre conversii si aici.

E veche, dar pe mine inca ma amuza: Google Analytics In Real Life – Landing Page Optimization. Inca un filmulet fain, de urmarit, aici.

Am scris si eu pe blog zilele trecute despre: Un site util pentru pasionatii de e-commerce. Sper sa va ajute.

De ce se recomanda MailChimp pentru campanii de e-mail marketing.

In SEO, 2012 chiar a fost anul apocalipsei. Sa ne reamintim de penalizari si altele.

Cateva dintre greselile de SEO pe care le facem pe blogurile noastre. Cititi apoi si comentariile si daca mai aveti ceva completari, sariti cu sfaturi.

Mi-am facut mai demult pe Pinterest un Board nou, numit “putin de Marketing Online”. Ultima chestie pinuita e despre Tipuri de clienti dificili si cum sa gestionam relatia cu ei. Mi-a placut mult si ma gandesc sa o si listez.

aaa, poate vrei sa-ti enervezi clientul si nu stii cum.

Cum să scrii un e-mail unui jurnalist (si asta daca nu stiai deja asta… Lucrurile vin natural la un moment dat).

Ce s-a intamplat prin Social Media in 2012? Sunt trecute aici cele mai importante modificari.

Si in functie de cum stai cu timpul, recomand un task manager util tie sau colegilor tai de birou. Poti alege intre  sandglaz.com, asana.com sau any.do.

Foarte utile articolele lui Alex Ciucă despre Youth Focus. (O sa-i multumesc aici si Andrei pentru aceste doua articole. De la ea le stiu si le recomand si eu mai departe.
hoinaru.ro/2012/12/13/romanian-youth-focus-ziua-1/
hoinaru.ro/2012/12/14/romanian-youth-focus-ziua-2/

Astea fiind zise scrise, ne mai citim… si spor la lecturat!

4 Responses to “Like & Share 8”
  1. Alexandru Negrea says:
  2. Leonard says:
  3. Şerban Stănescu says:
  4. Roxana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *