Ma intorc anul acesta in Antalya

De cand ma stiu nu am avut stare si am fost mereu cu ganduri de duca. Pentru prieteni nu mai este deja o noutate. Am incercat sa ma descurc in orice imprejurare si am experimentat cateva destinatii de vacanta, am cunoscut multi oameni, mai apoi diferentele sau asemanarile intre modalitatile de gandire, care ma ajutau sa inteleg (si sa accept) pe cei de langa mine, cunosteam fel si fel de traditii noi, interesante si… ma cunosteam mai bine pe mine. In asta chiar merita sa investim.

Toate experientele de pana acum mi-au deschis apetitul pentru calatorii. Cum ma intorceam spre casa, deja programam urmatoarea vacanta. Cel mai trist e ca ajungi undeva unde ai visat de multa vreme (si vedeai pe la televizor, prin filme tot felul de peisaje si iti spuneai in gand ca acolo o sa ajungi si tu candva) si nu ai posibilitatea de a duce visul la bun sfarsit, cel putin nu in totalitate. Cum a fost in cazul meu, prin 2007.

…cand am ajuns in America, insa nu si in New York. La fel am patit si-n Antalya. Eram in aeroport, am pierdut un avion important si totusi nu ne-am incumetat sa ne lasam undeva bagajele (care credeti-ma erau burdusite cu tot felul) si sa vizitam orasul, sa vizitam Kaleici – centrul istoric al orasului care poarta amprenta marilor civilizatii si bine cunoscutele plaje Konyaalti si Lara. Ne-am alinat atunci suferinta rasfoind revistele din aeroport  cu vacante Antalya si ne-am promis ca o sa revenim acolo.. intr-un viitor apropiat.

Cred totusi ca Antalya merita mai mult de cinci ore pe care le-am avut atunci la dispozitie. Abia ce mi-ar fi ajuns sa ajung de la aeroport spre centru si mai apoi sa ma plimb aiurea prin oras, sa caut baclavale si kataif si nici gand sa lenevesc prin magazine dupa chilipiruri. Si negocierea mi-ar fi luat destul..

Dupa 6 ani, de atunci… ma intorc sa vad Antalya! Planul e deja facut.
Planul e facut de fapt de Ciprian, nu-i meritul meu. El s-a ocupat de tot, a avut de unde alege din zecile de oferte vacanta Antalya si abia asteptam sa lenevim la soare, testand tot felul de ciudatenii culinare care ar trebui sa fie o experienta obligatorie in orice vacanta.

93392*Sursa poza: www.vacanteturcia.ro – luata de pe site-ul agentiei de unde merita sa-ti alegi din timp o destinatie potrivita de concediu. Si mai cred ca daca vrei sa ai o vacanta reusita si confortabila, e bine sa apelezi la o agentie, insa sa fie una cunoscuta si de incredere.

Nu stiu, dar parca altfel muncesti gandindu-te ca peste cateva luni o sa ai un concediu de vis, ca ai persoana draga langa care iti mai aminteste din cand in cand “mai avem x zile pana la concediu. Sa ai o zi frumoasa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *