Mergem impreuna la Biloxi Blues?

Recunosc ca sunt incantata ca pot oferi cititorilor mei ocazia de a merge la teatru (si nu oricum, ci si cu mine 🙂 si de a castiga fel si fel de premii de pe la concursurile pe care le promovez.

Am de dat astazi o invitatie DUBLA la piesa Biloxi Blues (din distributie fac parte Tudor Chirila, Paul Ipate, Radu Iacoban si o gasca de actori tineri, talentati, plini de voie buna) de pe 22 octombrie, la Palatul Copiilor.

Este o piesa scrisa de Neil Simon, recunoscut in lumea intreaga pentru umorul si calitatea comediilor sale si s-a jucat cativa ani la Teatrul de Comedie si este  regizata de Iarina Demian. In cateva cuvinte, Biloxi Blues e o piesa in care un grup de tineri care dau piept cu armata, dar parcurg si un drum spre maturizare, iar scenele sunt presarate pe alocuri cu replici inteligente ce surprind umorul si in acelasi timp seriozitatea momentelor.

Am sa ofer invitatia celui care-mi lasa intr-un comentariu (la acest articol) cateva cuvinte care sa descrie drumul spre maturitate si eventual desprinderea de parinti. 

Sa aveti inspiratie! Aleg castigatorul duminica, pe la ora 18:00.

Gianina, draga mea, ne vedem luni la teatru! Lasa-mi un mail de confirmare.

8 Responses to “Mergem impreuna la Biloxi Blues?”
  1. Gianina says:
  2. Aida says:
  3. Monica says:
  4. Elena says:
  5. Leenah says:
  6. Mar says:
  7. Luiza says:
  8. Leenah says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *