Mi-am ales “prietena de suflet”!

…sinceră, sufletista, cu personalitate. Ea e Alina mea draga, mutată de câteva luni în Constanța.
 

 

Mulţumesc tuturor celor care ați participat la concursul Prietena de suflet, organizat în colaborare cu Organique Natural Cosmetics. Cu câteva fete mă cunosc destul de bine, cu unele nu… încă (Ioana, Andrada, Laura). Aștept însă să ne cunoaștem în următoarea perioadă. Poate la un ceai.

Câştigătoarea unei inimioare de baie Bademeisterei este….

1. Roxana Nasoi
2. Ioana – RozSauNu
3. Merry
4. Andrada
5. Iulia Seaqxx
6. Aleka Sarah
7. Laura Elena Apetroaie
8. Rozina
9. Addicted
10. iYli
11. Alina B.

Am selectat si cateva raspunsuri:

Alina: De multe ori ti-am zis:”Iti multumesc ca esti prietena mea!” ei bine niciodata nu ti-am zis “Iti multumesc ca esti PRIETENA MEA DE SUFLET!”.
Prieteni sunt cei care-ti sunt alaturi atat la bine cat si la greu, sunt cei care nu-ti zic doar ceea ce vor urechile tale sa auda, ci iti spun adevarul(chiar daca uneori refuzam sa-l auzim), sunt cei care unori te fac sa visezi mai mult si alteori iti fac un dus rece. Te imbratisez cu mult drag si dor!

Aleka: De ce oare as vrea… Because we clicked. Pentru ca semeni cu o fosta foarte buna prietena de-a mea. Zic fosta, pentru ca m-a dezamagit, dar mi-e dor de ea. Sa zicem ca tu-mi pari varianta ei mai matura, mai zapacita, mai cute, mai deosebita. Si pentru ca mi-esti deja draga, desi ne-am vazut doar de cateva ori.

iYli: Prietena de suflet poate sa iti fie in tren o necunoscuta care iti asculta tristetea legata de o despartire, stii ca uneori iti este mult mai usor sa iti deschizi sufletul unui strain decat cuiva apropiat poate. Prietena de suflet iti este mama sau colega de banca din liceu, pentru ca simti altruismul si iubirea pe care ti le impartasesc.

Rozina: pentru ca esti singura bloggerita care a cumparat o bratara a prieteniei de la mine:))

Roxana: Pentru că acum 2 ani, în vară, ai fost singura dintre celelalte bloggeriţe (pe vremea aceea, ieşene) care a avut curaj să vină la paintball cu băieţii şi cu mine şi care nu m-a lăsat singură în ceea ce a urmat. You deserve a medal, girl!

Laura: Lavinia, tu pentru mine esti o prietena de suflet si stii bine si de ce! Esti printre primele care m-a sfatuit sa nu disper si sa scriu cat pot eu de mult. Apoi, nu am vorbit noi foarte des, dar ca in alte cazuri ma simt atat de mica si nestiutoare pe langa tine (a NU se citi inferioara, ci mica in…realizari), dar tot prietena mea de suflet ai ramas si vei ramane asa intotdeauna. 

Și dacă tot am amintit de Organique natural cosmetics, au ajuns ieri și produsele.
Abia aștept să le testez.

2 Responses to “Mi-am ales “prietena de suflet”!”
  1. Constantin Adrian says:
  2. Claudia Paun says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *