Mi-am facut prezenta aseara pe BlogMeet IasiPRimul meu BlogMeet a fost aseara 17 februarie la ora 19 in Maydei.
Bloggerii erau deja cu cate o bere in fata si ma asteptau de o ora jumatate (doar atat mi-am permis sa intarzii).
Din fericire lumea ma astepta (in sensul ca erau ajunsi si deja bisericutele erau formate si subiectele erau intr-o mare dezbatere). Subiecte gen Romania si criza, gropile din Iasi, despre Twestivalul de acum cateva zile unde eu nu am putut ajunge si multe alte “subiecte de coafor” bine periate.


Va las in suspans sa va faceti si voi prezenta la urmatorul BlogMeet din Iasi. Oricum intalnirea nu a avut un subiect anume. Fiecare se lauda cu ce are sau ce stie mai bine sa faca. Am intrat singura in cafenea si am plecat cu 3 baieti (in sensul ca m-au condus pana in statia de maxi taxi) .
As fi stat mai mult dar cum masina mea de lemn sta in biblioteca acasa, mi-am sifonat haina in ultimul maxitaxi 28 (cel pentru oamenii saraci care duce pana in Alexandrion la mine).


Trecand peste aceste detalii, vreau sa precizez ca m-am simtit foarte bine alaturi de bloggarii mei ieseni. Ma asteptam totusi la mai multi, insa le gasesc si o scuza: intalnirea a fost in timpul saptamanii si nu in w-end cum poate era mai evident. Am intrat in cafenea si nu cunosteam pe nimeni. Am inceput sa fac cunostinta si nu am retinut decat 5-6 nume de acolo. M-am asezat pe un scaun si am inceput sa scanez lumea si sa fac o legatura nume-twitter-blog. Spre fericirea mea, m-am asezat langa Haipa, care e un tip foarte comunicativ si dornic de a cunoaste persoanele noi de pe twitter.


Eu mi-am facut contul pe Twitter (Baibary) de cateva zile si deja am avut o prima intalnire cu ei. Abia astept umatoarul BlogMeet si felicitari organizatorilor. O intalnire reusita. Data viitoare poate iesim la o narghilea sau un karaole.

No Responses to “Mi-am facut prezenta aseara pe BlogMeet Iasi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *