N-ai nevoie de multe lucruri ca sa fii fericit si linistit acasa

si a trecut un an de la articolul Cum e cu mutatul de la apartament la casa. Chiar anul trecut pe vremea asta eram in febra mutarii, pe 15 august. Am cautat mult, dar a meritat fiecare zi traita cu emotii. Nu a fost usor sa gasim o casa de inchiriat, in august, simpla si frumoasa. Noua casa mi-a dat voie sa visez, sa ma joc, sa ma bucur de culori, de liniste si sa-mi fac de cap prin bucatarie. Sunt mai aproape de verdeata, de frumos si… de el. Caci despre asta e vorba: de bucurie, implinire si asezare!


Casa nu e deloc mare, dar uimeste pe toata lumea prin bunul gust si e fix cat ne trebuie noua. Ceea ce o face speciala e cu siguranta mobila, culorile si accesoriile – lenjeria preferata mov, covorasele rosii, prosoapele verzi, mobila alba, lampa si masa de sticla – toate sub brandul IKEA – ne fac o atmosfera confortabila acasa, intima si adauga un plus de caldura.

                  si chiar n-ai nevoie de multe lucruri ca sa fii fericit si linistit acasa

Saptamana aceasta s-a lansat catalogul Ikea 2015 (peste 30% dintre produse sunt noutati), ocazie buna de a mai pune ochii pe cateva lucruri pentru casa. Am ajuns la lansare si am dat peste aceste produse noi:

– Suportul pentru flori ca nu le mai gasesc locul si ar sta perfect acolo;
– Nu am inca un birou acasa si intre timp fac urme pe masa de sticla;
– Un taburet cu LED ce pare simpatic si nici nu as avea nevoie de priza;
– O saltea noua, cu spuma, pare mai confortabila decat salteaua actuala;
– Daca ar fi dupa mine as cumpara in fiecare saptamana o lenjerie noua si 2-3 perne. Am vazut modele noi.
– Capac prevazut cu spatiu pentru mixer; ce previne stropirea. Castronul e cu inel de cauciuc si il pastreaza fix cand este folosit.

In plus, gama IKEA include produse din lemn care genereaza mai putine deseuri, covoare fabricate din textile refolosite si becuri LED, care ajuta la economisirea energiei.

Aproximativ 70% dintre produsele din noul catalog (disponibil si in format digital pe IKEA.ro) se pot comanda si online. Pretul achitat este alcatuit din pretul la raft al produselor, la care se adauga 49 de lei – pretul de colectare pe comanda, indiferent de numarul produselor, si pretul de transport de 1leu/kg.

1474384_10201723345539144_847336463_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *