Noutati Gpec 2013: 120 de magazine online inscrise in competitie

Revin cu noutati despre cea de-a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) si anunt ca s-au inscris anul acesta in competitie 122 de magazine online (cu 35% mai mare fata de anul trecut) si printre branduri amintesc de: RCA-Ieftin, Floria, F64, evoMAG, ZorileStore…(Sper sa se publice rapid pe gpec.ro lista cu toate magazine inscrise anul acesta).

Pana la sfarsitul lunii are loc prima etapa de evaluare, iar cei din juriul analizeaza magazinele si le acorda calificative pentru fiecare criteriu in parte (lista intreaga e aici – gpec.ro/competitie/jurizare/criterii-de-jurizare).

Observ ca aceste criterii sunt actualizate fata de cele de anul trecut si s-a tinut cont de tendintele internationale in comertul electronic. Acestea evalueaza magazinele inscrise din multe punctele de vedere: de la claritatea designului si functionalitate, pana la cursivitatea fluxului de comanda, interactiunea magazinului online cu clientii, aspecte juridice si criterii legate de optimizarea pentru motoarele de cautare.

Concept of online shopping with keyboard and credit cardDupa luna iulie… 
Dupa terminarea primei etape de jurizare pe 25 iulie, magazinele online se intalnesc fata in fata cu membrii juriului in cadrul Intalnirilor Consultative GPeC 2013 pentru a discuta notele primite si raportul de audit;

In luna august are loc cea de a 3-a editie anuala a Scolii de Vara GPeC 2013 – 5 zile de training de comert electronic, sesiuni de consultanta cu specialisti in e-commerce si networking cu numele mari ale industriei.

•  Cea de-a 2-a etapa de evaluare din luna octombrie 2013 va reprezenta Jurizarea Finala GPeC 2013 pentru magazinele online, iar castigatorii GPeC 2013 ai fiecarei categorii si grupe vor fi anuntati in cadrul Festivitatii de Decernare a Premiilor GPeC 2013 din noiembrie.

Si daca tot am amintit de Scoala de Vara, recomand sa va inscrieti din timp si sa va imbunatatiti cunostintele despre eCommerce si despre cum sa va promovati in mod corect serviciile.

Am cunoscut anul trecut o parte din oamenii deosebiti din mediu online… fie ca erau manageri de magazine online, traineri, specialisti in marketing sau bloggeri. Fiecare dintre ei s-au remarcat prin ceva frumos si am fost recunoscatoare si tare fericita pentru experienta din acea saptamana… Am revazut pozele de anul trecut si m-a luat nostalgia 🙂

Din notitele mele, de anul trecut:

Iau notite de e-commerce la Scoala de Vara Gpec

Analiza, optimizare si SEO in E-commerce

Concluzii finale Internship vara 2012

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *