(P) Solutii salvatoare cand ramani pe zero

Și eu sunt cu fobia legată de împrumutatul lucrurilor. Nu mi-a plăcut niciodată să ajung în situația de a împrumuta diverse (bani, haine sau alte chestii personale – eu, pentru mine), dar nici de a oferi cunoscuților. Dar se întâmplă. Cand eram în liceu, în cămin, mereu găseam motive să ne mai luam câte o bluză nouă, un pantof, o reducere la diverse…”hai, te roog, până luni îi ai înapoi. Mă împrumuți?” 

Tot în acea perioadă chiar am mers la cumpărături cu o colegă, ea și-a găsit o pereche de cizme (știti voi, perechea AIA) erau mai scumpe, i-am zis că o ajut eu cu diferența, apoi mi-am găsit și eu rochia AIA și mi-am amânat cumpărăturile până când primeam banii împrumutați înapoi. Normal, rochia mea nu a mai fost de găsit. 

Cei apropiați pot profita de statutul lor, intenționat sau nu, probabil mulți au trecut deja prin asta. Dar bine că există mai mereu o soluție salvatoare, cand e vorba de lipsa banilor, aproape la fel de bună ca un prieten sau ca o rudă, și se numește Ferratum.

Ei încurajează împrumuturile rapide și microcreditele. Limita este de 1290 lei pentru maximum 45 de zile. Nici nu trebuie să te deplasezi la bancă pentru asta și nu ai nevoie de alte acte sau de adeverințe de salariu și tot ce mai necesită pentru un credit normal, ci doar de buletin. Cererea se poate trimite oricând, online. La al doilea credit poți deja doar să trimiți un sms și rambursarea se face prin mai multe mijloace. La fel și cu primitul banilor. La al doilea credit poți deja să primești banii pe card. Eu zic că merită încercat dacă suma nu e mare.

E o metodă simplă de împrumut și renunți la a te mai îndatora părinților sau prietenilor. Sau poate vrei să le faci chiar lor o surpriza. Vin Sărbătorile, vrem să cumpărăm și cadouri pentru cei dragi, să rezervăm cabana la munte, să fim și cu facturile la zi, salariul e pe terminate și vrem să le bifam și pe toate… Așa că dacă aveti un moft, mic, merită să luați în considerare ceea ce tocmai v-am povestit. 

Oricum știm că sunt situații și situații în care aceste imprumuturi online nu sunt rentabile, de exemplu dacă ai nevoie de o sumă mai mare.

Voi ce părere aveți? Când e bine (și când nu e) să apelezi la o firmă de acest gen? 

One Response to “(P) Solutii salvatoare cand ramani pe zero”
  1. Smith says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *