Obiceiuri sanatoase

Ruxaambasadoarea campaniei Obiceiuri Sanatoase de la Activia, a facut si un scurt interviu scurt cu mine, postat in exclusivitate la ea pe blog: Lavinia Biberi: “Îngrijirea nu este un moft”

Dincolo de sfaturile oferite în calendar, şi pe care, dacă o cunoaşteţi, ştiţi că le şi urmează, Lavinia mai spune că: Fiecare femeie are propria Școală de frumusețe, iar primele cursuri sunt deprinse încă de la o vârstă fragedă, de la mamă sau (şi) de la bunică. Mi s-a format instinctul ca atunci când mă spăl pe mâini să mă spăl şi pe dinţi. Nu mă simt deloc în largul meu dacă nu mă spăl pe dinţi, nu am părul proaspăt sau nu mă demachez seara, înainte de culcare. Femeia cu obiceiuri sănătoase nu trebuie să uite niciodată că este reprezentanta sexului frumos şi că este datoare sa acorde o atenție deosebita aspectului, igienei personale.

Să reţinem ca îngrijirea nu e un moft, da? 🙂

Într-o paranteză aș mai adauga și pensatul, epilatul, pedichiura. La manichiură mai am de lucrat, recunosc, însă mi-am propus să nu-mi mai rod unghiile așa des. Sunt și eu curioasă cât rezist!

Calendar Super-Fete from razvanbb on Vimeo. / vazute pe blogul Standout 

Mulțumesc în primul rând lui Cristi Şerb pentru propunere, susținere și vorbele frumoase, mulţumesc  Activia, fără de care #obiceiurisanatoase n-ar fi existat (şi nici calendarul acesta), F64 pentru toată susţinereaAlex Conu pentru fotografii, lui Marian Tanase pentru machiaj, stylistilor de la saloanele Gett’s şi nu în cele din urmă lui Răzvan Baciu pentru filmulețe și agenției Standout pentru buna coordonare (Elena Ciric, Ionut Oprea).
Desigur, nu uit de toți cei din juriu (30 de bloggeri) și celor care m-au votat. 

Mă bucur că m-am întălnit aseară la lansarea calendarului (album văzut la Mihai Baboi) cu mulți oameni frumoși și veseli, bloggeri care au înfruntat gerul de afară și venit să ne vadă și să primească autograful nostru, cu dedicație. Seara s-a încheiat târziu în noapte cu o bere în Garage Hall, un dans, un spectacol de improvizații cu trupa Obligo și zambete largi.

 

 

 

 

 

 

 

Anul a început cu mine, cu IANUARIE și sper să fie un 2012 plin de reușite pentru toți și conchid cu mesajul meu din calendar:

Trăiește-ți viața din plin și fă-ti timp întotdeauna pentru relaxare, râs zdravan și joacă. Știi, uneori cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru alții este să te îngrijesti pe tine însuți!  Fii creativ și îmbracă-te într-un zâmbet. Rămâi așa toată ziua! #obiceiurisănătoase

Tu ce obiceiuri sanatoase ai? Lasă-mi un comentariu la acest post până sâmbătă 4 feb. și poți câștiga un calendar, cu dedicație specială.  Din păcate, doar unul mai am. Fii creativ(ă)!

5 Responses to “Obiceiuri sanatoase”
  1. LucicX says:
  2. vlad says:
  3. Lavinia Biberi says:
  4. Raluca says:
  5. zoli says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *