Ofer 2 bilete la GPeC Summit 2015

Ca si in luna mai, ofer 2 invitatii la evenimentul GpeC Summit ce o sa aiba loc pe 24 noiembrie (deci ne vedem curand, in mai putin de doua saptamani.) Detalii putin mai jos. 

Magazinele online inscrise in competia de anul acesta au fost deja evaluate riguros timp de 5-6 luni, stiu care sunt punctele lor forte si slabe, unele si-au remediat rapid problemele si si-au imbunatatit rata de conversie… toate concluziile in urma auditurilor si punctajul final le vom afla la Gala Gpec, dupa conferinta. 

Aici gasesti lista cu toti castigatorii din 2014. 

GPeC-Summit-Speakers

Vrei sa ai ocazia sa inveti marketing de la Oli Gardner (co-fondator Unbounce), Larry Kim (Fondator WordStream, desemnat cel mai influent expert PPC în anii 2014 şi 2013, la nivel mondial), Brian Massey (fondatoru Conversion Science) sau Viljo Vabrit (CEO-ul ConversionXL Agency) pe 24 noiembrie la GPeC Summit?

Perfect! Cu ajutorul organizatorilor, ofer 2 invitatii gratuite la eveniment.

Lasa un comentariu la acest articol pana miercuri (18.11, h 23:59) si spune-mi care sunt magazinele tale online preferate, din Romania? Lasa-mi un top 3, cu argumente, cu tot.  

Pentru alegerea câștigătorilor voi folosi cel mai corect platforma random.org. Toti cei care raspund la intrebare vor intra in tragerea la sorti, indiferent daca magazinele preferate sunt sau nu inscrise in competitia Gpec. 

*** Pretul unui bilet este de 69 EUR (TVA inclus) / persoana. 

Castigatori – Andrei Visan si Carmen. Tinem legatura pe email. Multumim tuturor celor inscrisi.

15 Responses to “Ofer 2 bilete la GPeC Summit 2015”
 1. Lazar Adrian says:
 2. Catalin says:
 3. Andrei Visan says:
 4. Loredana S says:
 5. Sorin Stanciu says:
 6. Sorina says:
 7. Alexandru Popa says:
 8. Ionut says:
 9. Mihaela says:
 10. Juliet says:
 11. Carmen says:
 12. Dana P says:
 13. Mihaela Bisog says:
 14. Marius B says:
 15. Laura says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *