Opt la o oglinda

… si imparteam deci atat oglinda, cat si fardurile, parfumurile, uneori accesoriile si, cele mai norocoase, pantofii. Eram opt fete cu temperamente atat de diferite ce imparteam aceeasi camera de camin, in liceu.

Ne placeau balurile si mai ales orele de pregatire cand ne aruncam toate fardurile, rimelurile, creioanele de ochi si sprancene, pudrele si pensulele pe intreaga camera masa, toate care mai de care mai colorate, mai sclipicioase si ne hotaram mereu cu 10 minute de a iesi din camera cu ce nuanta de fard ne-ar sta mai bine. Toate 8, deodata. Tipam, radeam, ne demachiam, iar ne fardam, probam zece rujuri pana ieseam din camera si lasam haos in urma nostra, evident.

Cam fiecare dintre noi aveam un sertar de farduri si alte ustensile de make up, deci imagineaza-ti ce era pe masa, cand le adunam de nu mai stiam care si ale cui sunt. Mereu ne sfatuiam de culorile in tendinte, de stil, ne machiam noi intre noi, ne aranjam parul, era un adevarat salon de infrumusetare cand ne pregateam de o petrecere, un majorat.

Ne-ar fi fost util pe atunci serviciul gratuit de make-up – AVON Beauty Service.



Ai auzit de noul serviciul de make-up de la AVON?

AVON Romania aduce frumusetea si secretele ei mai aproape de femei, prin lansarea primei aplicatii de Facebook in cadrul careia consumatoarele se pot inscrie pentru o sedinta gratuita de make-up, acasa, la camin sau la birou. Singura conditie este sa se stranga un grup de cel putin 15 persoane in acelasi loc si make-up artistii AVON vor veni impreun cu un reprezentant, care le va vorbi despre produsele folosite (se si pot cumpara pe loc) si va oferi sfaturi pentru alegerea nuantelor si a produselor potrivite fiecarei participante.

Simpatica ideea celor de la AVON si ocazii noi de make-up o sa tot gasim: petreceri pe la birou, aniversari, nunti, evenimente, incep si petrecerile scolare, baluri, majorate si alte evenimente private… motive nu gasim noi?

Mai jos e o poza de saptamana trecuta cand am testat pe viu AVON Beauty Service, alaturi de cateva prietene: Olga, Adina si Cristina si alte bloggerite curioase si incantate de noul serviciul de make-up.

pizap.com13806970530911

Toate produsele de la Beauty Service sunt din noua gama de machiaj Color, care continua tehnologia inovatoare True Color, ceea ce se traduce in culori bogate si puternic pigmentate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *