Parfumul e o arta si o arma in mana femeii

 Revin cu noutati din Gama Luxe by AVON ce s-a imbogatit de curand cu produse noi, culori spectaculoase si mirosuri noi, aniverstand si un an de Luxe ca si brand de machiaj. Sigur le aveti deja prin geanta si va bucurati de ele.

Pe langa pudra stralucitoare si rujul Luxe Glitz (cele prin intermediul carora AVON a ales sa celebreze 1 an de cand au lansat gama Luxe), amintesc si de parfumul Premiere Luxe, destinat celor mai elegante femei. Il am de cateva zile si sunt incantata de cat de mult rezista si ce stare buna imi da pe durata intregii zi.

Ca tot vin sarbatorile si suntem deja cu ochii dupa cadouri (sau poate vrei sa-ti faci singura un cadou de care sa te bucuri in orice moment al zilei), iti recomand parfumul din categoria Floral Cyphree, Premiere Luxe de la AVON. Daca esti in cautarea unui parfum special si nu cunosti un reprezentant, il poti achizitiona online si de AICI.

Tu ce parfum folosesti?

Loredana e in continuare ambasadoare brandului (in special al gamei LUXE) fiind alaturi de femeile care apreciaza eleganta si produsele de calitate, cu un look glam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *