Pe 1 martie 2010, la Iasi, imbratisam lectura

Lavinia Biberi si AltIasi initiaza “Imbratisam lectura”, o campanie de atragere a studentilor spre citit si care se va desfasura in mai multe etape, dupa cum urmeaza:
campania imbratisam lectura - Iasi
– Durata campaniei: 19 februarie- 1 martie 2010 vom colecta carti de beleristica de la cititorii nostri din online si oricine doreste sa se implice in campania nostra va atasa banner-ul cu campania pe blogurile personale;
– in perioada 24-26 februarie se vor colecta carti de beletristica din partea celor care vor sa le doneze bibliotecilor si, implicit, studentilor din caminele studentesti ale UAIC la standurile care vor fi amplasate in corpurile A si B ale Universitatii intre orele 12-14;
– pe 1 martie, vom imbratisa lectura alaturi de studentii din Copou oferindu-le cate o carte si “un martisor” din partea noastra.

Scopul campaniei este acela de a pune la dispozitie in fiecare biblioteca din caminele studentesti un numar considerabil de carti de beletristica pentru studentii cazati, cu speranta ca acestea ii vor face sa redescopere placerea unei lecturi relaxante, sa ii incurajam sa isi dezvolte caracterul si personalitatea si sa le aratam ca timpul liber poate fi petrecut si in fata calculatorului, dar si citind o carte.”

logoMomentan, avem in jur de 300 de carti primite ca donatie din partea lui Razvan Olaru, membru AIESEC Iasi. In mare parte, aceste carti sunt de beletristica. Vom accepta doar carti de beletristica si alte carti utile studentilor din cadrul UAIC. Nu vom primi carti sau manuale de clasele gimnaziale sau de liceu.

Noi consideram necesara o astfel de actiune pentru ca, dupa cum stim, astazi se citesc mai multe bloguri decat carti si ar fi timpul sa ne indreptam privirea si spre acestea din urma si sa “Imbratisam lectura”!

Banner realizat de Alex Taradaciuc si poate fi preluat de AICI.
Va multumim pentru sustinere! Doneaza si tu carti! Un martisor de 1 martie 🙂
P.S. cartile nu trebuie sa fie noi, ci doar bine intretinute!

Later Update!!! SPONSOR PRINCIPAL “Ïmbratisam lectura” – smartgifts.ro – este primul magazin online din Romania unde poti sa iti creezi produse personalizate in cel mai mic detaliu si singura platforma care iti permite sa iti faci un magazin propriu, cu designurile tale, fie gazduit, ca subdomeniu, pe www.smartgifts.ro fie pe siteul tau.

Multumim mult! Lavinia si AltIasi imbratiseaza si recomanda SmartGifts

URGENT #Iasi caut dispozitiv electric (aparat) pentru umflat baloane. Avem nevoie pentru campania #imbratisamlectura

Poza realizata joi/ ora 15. Tocmai am adus (cu sensul de carat cateva etaje) cartile primite de la Razvan Olaru si de la Libraria Humanitas- Piata Unirii (Iasi). Multumim Monica! Multumim Razvan Olaru!
Doneaza si tu carti studentilor ieseni!

Luni, 1 martie “Imbratisam lectura” intre orele 11-14 in fata corpului A si B al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”. Va asteptam! Contact: aici.

Suntem sustinuti:
Infouaic.com, 360city.ro, AltIasi, Lucicx, seanuntasoare.com, Monica, Alex T, iasicampus.ro, smartgifts.ro, Mihaela Anghel, Humanitas- Iasi, QuadroQ, iasivezi.com, iasilife.ro, Iustin.info, revista.presei.ro, Ziare.com, Carte.ubix.ro, bzi.ro, OrasulIasi.net, Daniel Matasaru, BZI- Studentii cuzisti imbratiseaza lectura

11 Responses to “Pe 1 martie 2010, la Iasi, imbratisam lectura”
  1. Mihaela says:
  2. Lavinia Biberi says:
  3. LucicX says:
  4. Lavinia Biberi says:
  5. Anticalofilul says:
  6. Lavinia Biberi says:
  7. Mada says:
  8. Lavinia Biberi says:
  9. Paul says:
  10. Agata says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *