Pentru blog, numai de bine in 2012

Ruxa îmi dă pe la nas cu o leapșă de ceva vreme și mă invită să scriu pe blog despre planurile laviniabiberi.com din acest an. În aprilie 2012, blogul face 4 ani (cândva eram pe weblog) și mă gândesc la câteva schimbări în acest sens:

1. În primul rand, o temă nouă.  Simt că tema actuală nu mă mai reprezintă. Îi mulțumesc însă lui Alex Taradaciuc pentru surpriza făcută de Paste, însă acum vreau altceva… Am schimbat pentru început descrierea despre Lavinia Biberi.

2. Îmi doresc de mult timp un blogroll cu oamenii pe care-i citesc, îi apreciez și care ma inspiră. (și asta pe langă pagina cu Bloggerii din Iasi).

3. Vreau să fac anul acesta o selecție mai mare a evenimentelor și a campaniilor la care particip/ mă implic. O să scriu pe blog pentru că-mi face plăcere și pentru că vreau să împart cu voi câteva idei esențiale. Printre evenimentele pe care le recomand, se numară cele organizate de Cristi Manafu

Aici am cunoscut oameni care se mișca, care nu stau în inerție, oameni care nu vor să fie luați prin surprindere și care au reinventat iar și iar roata, forțați de împrejurimi. Aceștia au făcut de mult timp mișcări inteligente și și-au consolidat afacerile pregătindu-le pentru anii viitori. Așadar recomand să vă faceți și anul acesta timp pentru aceste conferințe. Eu veneam special din Iași pentru ele. Și singură! Fii cu ochii pe: Agenda evenimentelor Evensys in 2012

Câteva notițe scrise prin toamna 2011: În România se întamplă lucruri, ai loc să crești și să te dezvolți, să demonstrezi că ești în stare și să te menții “pe val”. Mai mult de atât, aici e distractiv: trăim intr-o țară care s-a transformat de la a fi complet pesimistă la definitiv optimistă și de curand a luat-o de la capăt.
4.  O să încerc să scriu mai des despre pasiunile mele. Am planuri frumoase pentru acest an. Spun doar că mă reapuc de pictat. De data aceasta, pe pânză.
.
5. Nu vreau să promit că voi scrie mai des sau constant. De multe ori, dezamăgita de unii oameni, am spus că aș vrea să mă retrag undeva în munți. După cum se vede, nu am facut-o încă și mai rămân o perioadă pe acest blog, prin zonă. (Și dacă nu scriu aici, înseamnă că scriu pe altele.) 
.
Sunt suficient de încăpățânată încât să-mi iasa ce-mi propun! La Multi Ani cu bucurii mici si dese!
Leapșa merge mai departe: Iulia, AlexRoxanaAndrei.
.
One Response to “Pentru blog, numai de bine in 2012”
  1. Ana Q. says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *