Pentru marketeri – Castiga doua invitatii la GPeC Summit 2016

Ca în fiecare an revin pe blog cu recomandarea de a participa la evenimentele GPeC și nu o fac fiind de peste 5 ani blogger oficial, ci chiar e un eveniment la care trebuie să participi dacă lucrezi în ecommerce sau ai vrea măcar să lucrezi/ să-ți lansezi un magazin online într-un viitor apropiat. Pentru mine (și pentru mulți probabil) e cel mai important eveniment de ecommerce din România și… de multe ori mi-am luat din zilele mele de concediu pentru a participa.

Vor fi și în acest an mulți profesioniști straini (dar și mulți români) ce vor vorbi despre situația curentă a pieței, despre provocarile lor în business, rezultate și solutii eficiente în eCommerce, au fost mereu prezentate și studii de caz interesante și tot felul de insight-uri legate de starea eCommerce-ului românesc… și motive tot sunt pentru a participa și în acest an. Le poti citi pe acestea 11. 

Ne apropiem cu pași foarte repezi de ediția a 11-a de GPeC Summit 2016 (în aproximativ 2 săptămâni, pe 25, 26 și 27 mai).

Deja au confirmat peste 10 speakeri străini relevanți pentru zona de ecommerce – Alex Langshur (Co-Fondator Cardinal Path, cea mai vizibila agentie de marketing digital din lume), David Darmanin (Fondator si CEO HotJar – cel mai cool si mai in voga tool de e-commerce analytics la momentul actual), Daniel Waisberg (Analytics Advocate Google); Brian Dean – Founder, CEO & SEO Blogger @ Backlinko; Marie Polli – Senior Optimization Strategist @ Conversion XL; Chris Hague – Communications & Marketing Manager @ZoomSphere; Paul Rouke – Founder & Director of Optimisation @PRWD; Karl Gilis – Co-Founder AGConsult. Știu – îi citești, îi apreciezi și parca ai vrea să-i și cunoști mai bine.

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse deja în vânzare, existând și o Ofertă Early-Bird, valabilă până pe 15 Mai 2016, inclusiv – biletul costa 147 euro (TVA inclus). Mai multe detalii direct pe: gpec.ro/gpec-summit-mai.

GPeC-Summit-25-26-27-Mai-2016-1024x536

Sprijină educarea și cresterea industriei de ecommerce, completând Studiul

Ca o mica paranteza as vrea să-ți reamintesc și de Studiului Profilul Angajatului in eCommerce ce se adresează atât persoanelor angajate în cadrul unui magazin online, cât și celor din agențiile specializate în #eCommerce‬. Dacă nu l-ai completat chiar te rog să o faci. Îți va lua ~2 minute.

promo_studiu

Răspunsurile tale vor fi anonime și ne propunem să aflăm cu ajutorul tău (și al tuturor celor care completează chestionarul) profilul angajatului român din eCommerce: nivelul de studii, experiența, motivația, autoevaluarea… însă mai bine le vei descoperi completand întrebările.

Te invit și la concurs: Am de dat 2 invitații la GPeC Summit 25-26-27 Mai

(în calitate de blogger oficial GPeC) și tot ce trebuie să faci e să comentezi la acesta articol până marti, 17 Mai la prânz (ora 17 00) și să răspunzi la întrebarea: – Ce motiv ai avea să schimbi jobul în următoarea perioadă? SAU – Ce te-ar motiva mai mult la locul de muncă actual?

Tot marți, 17 Mai voi anunța și câștigătorii (cei 2). Cel mai probabil în jur de ora 21. Voi ține cont dacă ești activ(ă) în comunitatea Joburi in eCommerce și/sau ai share-ui studiul nostru cu Profilul angajatului în eCommerce.

Important: invitațiile vor ajunge la 2 marketeri online. Știu că îngrădesc mult participanții, însă încurajez participarea angajatilor din ecommerce la astfel de evenimente tocmai pentru a învăța și a fi la curent cu noutățile din industrie.

Am revenit in urma concursului: castigatorii sunt: Ekart Dragos (a lasat in comentariu ca are deja un start up cu partenera lui si am considerat ca i-ar ajuta evenimentul) si a doua invitatie e pentru J Andreea (mi-a placut ideea ei de promovare a evenimentelor). 

Astept de la voi pe email biberi.lavinia @ gmail . com – numele complet, companie, functia, adresa de email + telefon – pana maine la ora 15. Daca nu voi primi mail-ul, voi da invitatiile altor persoane – la rand fiind George Dobritoiu/ Antonio Gavrila sau Stefan Andrei Marius. Va multumesc mult pentru participare! Ne vedem miercuri la GPeC!

16 Responses to “Pentru marketeri – Castiga doua invitatii la GPeC Summit 2016”
 1. Lazar Adrian says:
 2. Lavinia Biberi says:
 3. Lazar Adrian says:
 4. Ekart Dragos says:
 5. Violeta says:
 6. Anca L. says:
 7. Antonio Gavrila says:
 8. ioana says:
 9. Roxana Stratica says:
 10. Stefan Andrei Marius says:
 11. nina says:
 12. Tudor Barbu says:
 13. Cristina C says:
 14. J Andreea says:
 15. Filip Pocea says:
 16. George Dobritoiu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *