Platou cu linkuri 11

Prăjiturile s-au cam terminat, iar linkurile despre comerțul electronic/ marketing online si-au reluat locul pe platou. Răsfoiește, stârnește apoi discuții și pune în practică ce crezi că se potrivește, în 2014.

Cum arată profilul ideal al specialistului de marketing.

Ai un business online? Fă-l să decoleze în 2014 cu Marketizator  – primul tool de optimizare a conversiilor 100% românesc ce pune accent pe ceea ce urmează clientul să facă în site, oferindu-i mesaje personalizate.

Liviu a și făcut o selecție bună despre Future of Commerce – there is no line between online & offline.

Este de 6 ori mai ieftin să loializezi un client decât să câștigi unul nou.

Cam gata cu publicitatea gratuită in social media. Pe Twitter există deja ad-uri – abonează-te aici ca să știi când vor fi disponibile și-n Romania, Facebook se pregăteşte să lanseze ad-uri video, iar pe Instagram abia au fost anunţate. Google dorește să introducă costul per vizualizare, în schimbul costului pe mia de afișări.

Câteva detalii despre ce face +Post Ads, ad-uri care au la bază Google+.

Dacă tot suntem prin zona Google, poti vedea care ți-e locul în topul utilizatorilor de Google+ din Romania. Așa am aflat și eu azi că sunt pe locul 31 cu 9,121 de followers. Uhh! :- )

Că tot am organizat recent o campanie cu 100 de bloggeri, am uitat să adaug în articol și cât de important e să aveți pe blog și lucruri pur informative, nu doar advertoriale peste advertoriale. Google nu prea mai poate fi prostit. Cosmin a punctat recent despre advertorialele care atrag penalizari.  Ferește-te deci de conținut comercial în mod constant.

O bună lecție de PR sau cum să-ți pierzi jobul cu un tweet. Detalii aici, aici și câteva concluzii de la Ruxa.

21 de sfaturi despre Social Media Marketing 

si poate te gandesti să faci copywriting din pură pasiune – sfaturi pentru un copywriter incepator.

  Concluzii: Talk less, do more. Be relevant, not just popular.

content-marketing-sources-350x400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *