Podoaba capilara

 

Când ai părul ondulat, îl vrei drept. Când e drept, îl vrei parcă înapoi… ondulat. Cine să ne mai înțeleagă? Eu întotdeauna mi-am dorit un păr drept, cu firul gros și puternic, așa cum îl are mama. Am moștenit însă un păr ondulat și fir subțire, de la tata… și multe altele despre care o să vorbesc cu altă ocazie.  🙂

Am primit de foarte multe ori întrebarea: Care e secretul părului tău?

Poate ca unele doamne/ domnișoare au astfel de secrete, dar nu văd niciun impediment în a le împărtăși. Eu nu fac nimic deosebit, în afara faptului că îl îngrijesc riguros, așa cum ar trebui să facă orice persoană cu obiceiuri sănătoase. Îngrijirea părului ar trebui să fie  o preocupare zilnică atît pentru barbați, cît și pentru femei, deoarece numai în felul acesta putem păstra până la o vârstă înaintată, sănătatea firului de păr.

Având un stil lejer, îmi place să-mi țin părul pe umeri, îndreptat la vârfuri, simplu, dar în același timp feminim. Apropiații știu că am mereu o problemă cu părul și anume să fie în permanență proaspăt, frumos mirositor, îndreptat… într-un cuvânt: perfect. Nu văd ceva rau în asta și nici nu cred că exagerez. Părul proaspăt spălat îmi dă o stare de bine.

Pentru doamne și domnișoare, nu recomand perierea părului ud… poate doar dacă aveți o perie cu dinții rari. Mai bine vă folosiți degetele. Apoi, eu încerc pe cât posibil să nu folosesc phoenul de fiecare dată când vreau să mi-l coafez. Prefer să mi-l usuc natural, mai ales atunci când nu mă grăbesc să ajung undeva rapid.

La mine, îngrijirea e normală: sampon și balsam, însă o dată pe săptămână o mască de păr. De când sunt ambasadoare a produselor Organique, am testat foarte multe din produsele de pe site. O să mai revin în urmatoarele zile și cu alte recomandări. Pentru că am avut încredere în aceste produse de păr, acum câteva zile m-am și vopsit. De o lună simt că mi-a întărit foarte mult firul de păr, am mai mult volum, e mai strălucitor, mai disciplinat si rezista mult mai multe zile proaspat.

7 Responses to “Podoaba capilara”
  1. addicted says:
  2. Lavinia Biberi says:
  3. rozina says:
  4. Lavinia Biberi says:
  5. CristinaTM says:
  6. Cora says:
  7. Carmen says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *