Prezenta la Gala Premiilor eCommerce 2013, pe 5 nov.

Am auzit pe multi zicand ca un magazin online este cea mai simpla afacere posibila: nu ai nevoie de prea multi angajati, nu trebuie sa platesti pentu chirie si intretinerea spatiului, nu ai nevoie de paza sau alte sisteme de alarma and so on. Lucrand in domeniu, lucrurile nu sunt atat de simple precum par. Daca te gandesti sa-ti deschizi un magazin online, sfatul meu e sa-ti stabilesti obiectivele si deadline-urile pentru realizarea lor, urmand si niste targeturi pe o perioada de cel putin 6 luni. Evident ca trebuie sa ai un concept cu privire la ce produse si ce servicii vei vinde, catre ce piata vinzi produsele, cat de mare e piata respectiva, care ti-e concurenta si cum te diferentiezi. Parca nu mai e atat de simplu, nu?

… si oricum, incredere se castiga in timp, indiferent daca vinzi produse ieftine sau scumpe. Conteaza si sa ai cei mai potriviti oameni pe aproape cu care sa te sfatuiesti si sa cresteti vanzarile, sa fii la curent cu noutatile si sa te evidentiezi prin calitatea serviciilor.

922899_637678412924786_1163482967_n

Ziua de 5 noiembrie este, potrivit organizatorilor GpeC, ziua pe care nu ar trebui sa o rateze nimeni din cei care activeaza in comertul electronic sau sunt interesati sa isi lanseze o afacere online. Iata cateva motive de ce ar trebui sa-ti rezervi ziua:

– esti la curent cu noutati din piata si cu estimarile specialistilor pentru 2014 

– primesti informatii cum iti optimizezi conversiie ca sa vinzi mai mult

– auzi povestile de succes ale multor antreprenori… probabil o sa aminteasca si de greseli si strategii fara rezultate

– faci networking cu peste 300 de participanti. O sa ajung si eu si putem discuta despre tot felul de strategii de concursuri, promovari cu ajutorul bloggerilor, putin si despre afiliere. 

– esti alaturi si de Castigatorii Anului in E-Commerce in cadrul Festivitatii GPeC

– per total o sa primesti informatii de calitate care te vor ajuta in dezvoltarea afacerii. Sper sa ne vedem prin zona. 

Oferta early-bird de inscriere la conferinte expira maine. Poti profita de 20 EUR discount si plateste 49 EUR + TVA in loc de 69 EUR + TVA pentru biletul tau de acces la Evenimentul Anului in E-Commerce! Inscrierile se fac pe website-ul GPeC, la www.gpec.ro/festivitate/conferinta.

 Sunt si in acest an blogger partener al evenimentului, deci revin cu noutati si, evident, cu lista de castigatri din acest an. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *