Prima ediție Afterhills Music & Arts Festival – Iași, 23-25 iunie

Afterhills – este un nou festival pentru agenda de vară, de data asta în zona Moldovei și poate vă faceți drum până în Iași pentru a-i vedea pe – John Newman, ATB, W&W, Technasia, Carla’s Dreams, Golan, Robin and the Backstabbers, Subcarpati, Moonlight Breakfast sau Suie Paparude. Și vor mai urma. Line-up-ul o să conțină peste 50 de artiști.

***

Afterhills Music & Arts Festival înseamnă 72 de ore de muzică (între 23-25 iunie 2017), activități artistice și culturale în zona Ses Bahlui din Iași și aduce pentru prima dată în această zonă nume mari din EDM, techno, pop-rock și hip-hop. Conceptul are la bază implicarea masivă a tinerilor ieșeni din domeniul artistic și de creație. Cele trei scene principale vor fi înconjurate doar de răsarit și apus. Cam tare, nu?

Detalii abonamente early bird:

Biletele s-au pus în vanzare de câteva zile, iar un abonament early bird pentru cele 3 zile de festival costa 269 de lei, in vreme ce abonamentele VIP costa 485 de lei si sunt disponibile pe eventim.ro.

Traseu:

  • Dacă pleci din București trebuie să știi că faci pe drum 5-6 ore (420 km) și că mai bine ai alege traseul prin Bacau și nu cel din Vaslui.

Unde te poti caza în Iași:

  • e al doilea oras ca mărime din țară și chiar nu duce lipsa de locuri de cazare – poți alege să stai la hotel de lux sau unul mediu, sau la pensiuni în zone centrale sau în apropierea centrului. Mai mult ca sigur vor fi și locuri prin cămin – Copou sau Tudor. Dacă vrei să alegi o zonă și frumoasă și cu acces ușor spre toate cartierele orașului ar trebui să alegi Piața Unirii. Oricum, la festival o să fie și zona de camping – dacă ești fan. 

Iar dacă tot ajungi prin zonă nu rata:

  • să te plimbi prin parcul Copou, să vezi Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Mitropolia, Palatul Culturii, să bei o bere și în zona studențească Tudor, să urci în Turnul Goliei, în drum spre Iași poți opri câteva minute la Castelul Sturdza de la Miclăușeni (la 20 km după Roman). Iașul rămâne un oraș special pentru mine, făcând acolo facultatea, masterul, prietena mea Alina e acolo, Alex.. vă știți voi, gașca bloggerilor ieșeni. 🙂

Eu din pacate n-o să pot ajunge la aceasta primă ediție Afterhills Music & Arts Festival pentru că voi fi plecată într-o vacanță de o lună prin Spania și Portugalia, însă am încredere că verii mei Biber & Biber – organizatori ai fastivalului – vor pune Iașul pe harta marilor festivaluri europene și că pregătesc chestii tari. You Guys Rock! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *