Primavara intr-o ceasca de ceai

Vremea rece de afară parcă nu te îmbie deloc să ieşi la plimbare, prin parc. Ai sta în casă, la căldură, alături de persoanele dragi, relaxat în fața unei cești de ceai fierbinte și aromat, având o muzică în surdină și poate o narghilea.

Este vremea bauturilor calde, îar ceaiul este vedeta sezonului rece!

Cum primăvara se tot lasă așteptată, m-am gândit să o aduc mai repede la birou și în sufletul meu… consumând împreuna cu cateva colege un ceai gustos și înfloritor, că tot aminteam în articolul Combatem astenia de primavară cu “Ceaiuri înfloritoare” de el.

Și nu-mi puteam servi colegele de la birou cu orice ceai și am ales să savurăm împreună Sunrise de la Organiquece avea 3 flori de crizantemă perfect echilibrate într-un ceai alb, cu aromă minunată de Iasomie.

 

 

 

 

 

 

 

Am lăsat bulbul de floare să se încălzească bine în apa fierbinte din cană, exact ca după o iarnă lungă… Când am dat capacul ceainicului la o parte, ne-am închis ochii și nările să adulmece… Hmmm! Parcă nu am fi fost ân fața unei cești ce ceai, ci într-o gradină plină cu verdeață și flori sălbatice.

A fost ca si cum Primavara ne-ar da să-i servim seva și ne-am simțit relaxate, mai vesele și cu spor la muncă. Noi cam așa ne-am simțit. A cam încercat cineva și alte sortimente de aici

One Response to “Primavara intr-o ceasca de ceai”
  1. Bogdan says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *