Printesa pentru o zi la Castelul Porsche Bucuresti Nord

O zi ploioasă îmi dă răgazul să reflectez profund la cum să-mi petrec cât mai productiv timpul meu liber, fiind şi  o zi de duminică – 1 aprilie.  O sprânceană arcuită şi sceptică, mă întreabă pe un ton uşor iritant: si dacă o să fie păcăleală? Unde pleci tu duminică la 10: 30 din casă, fără umbrelă, la un eveniment enigmatic? 

Povestea a început aşa…

Spre Porche Bucureşti Nord, birjar!

Ziua de 1 Aprilie s-a transformat in Ziua Minunilor şi împreună cu un alai mare de prinţese de neam blogosferic, am purces spre Balul Prinţeselor Urbane la Castelul Porsche de pe meleagurile Bucureştilor de Nord.

 

 

 

 

 

 

.

Multă vreme a trecut de cand nu ne-am mai întalnit toate “prinţesele de neam blogosferic” la un loc, să stăm la povesti, să râdem şi să glumim. Dar un Prinţ de dinastie germană ne-a dat acestă ocazie perfectă… pentru a-şi găsi Aleasa.

Cochete, elegant aranjate până în cel mai mic detaliu şi clocotind de fericire, am intrat curioase, (sincer şi puţin sceptice) şi cu zâmbetul la purtător, în castelul Porsche. Nu ştiam nimic din ce ni se pregătise, însă aveam speranţe o gloată.

O petrecere de poveste!

Aici am fost întampinate de câţiva juni pusi pe şotii (Trupa Obligo), echipa Foto Union (adică de Radu şi Cristi), echipa de organizare – Premium PR şPorsche Romania, ne aşteptau make-up artişti, porţelanuri fine de la Wagner şi multe, dar multe, multe fandascii frumos dichisite (*fandacsia este un concept de pălarie “light”).

 

 

 

 

 

 

 

Am râs mult şi pentru că erau prinţii de la Trupa Obligo care au fost într-un chef de zile mari şi ne-au încantat cu un teatru de improvizaţie. Au fost chiar foarte simpatici şi ne-au răsfăţat cu glume bune. Am mai fost la spectacolele lor şi nu m-au dezamăgit niciodată.

…şi totul până la Prinţul VW Beetle

Printre răsfăţul de la machiaj, fresh-uri de portocale, brioşe cu răvaşe, “merele de aur” şi tartine, îngheţată de fructe de pădure şi bezele… au fost şi concursuri interactive. Prinţesele au gâştigat un pandantiv în formă de inimă, de argint; un set de porţelan Wagner; o pereche de pantofi şi… am câştigat şi eu un tort delicios, în formă de print maşină.

 

 

 

 

 

 

 

Marele bal a fost dat aşadar în cinstea lansării noului prinţ de dinastie germană, VW Beetle – o buburuza de 105 cai frumosi, special creeat pentru domniţele de oraş. Aleasa prinţului VW Beetle a fost Carmen şi se plimbă timp de 7 zile şi 7 nopţi pe unde vrea şi cu cine vrea..

Felicitări întregii echipe Premium PR pentru buna organizare şi pentru o zi de duminică de vis! Felicitari şi prinţesei norocoase!

 

 

 

 

 

 

.

Am ajuns acasă cu (pe lânga deliciosul tort) un gând frumos : orice loc e un castel, dacă ai prinţul lângă tine. 

One Response to “Printesa pentru o zi la Castelul Porsche Bucuresti Nord”
  1. ~Q~ says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *