Probabil cel mai indragit programator de la Hackathon 2012

4: 10 – Nu am somn la ora asta si sa nu va treaca prin cap ca am fost la un party de Halloween, ceva. Am ajuns in jur de ora 2 in alta parte, tot cu “Ha” incepe: la Hackathon 2012.

Cam asta-i spiritul la Hackathon 2012, evenimentul cu cele 24 de ore de programare continuu care a inceput de ieri de la ora 17:00. Dupa cum se vede si in poza sunt cei mai multi programatori pe metrul patrat si din cate am aflat, ar fi cam 205 inscrisi. Sa vedem si cati rezista pana la final.

Eu am fost sa-l sustin pe Ciprian care s-a inscris anul asta cu un proiect foarte interesant (asa spuneau cei de pe acolo, ca nu-s eu chiar in masura sa comentez). In cele 24 de ore si-a propus sa faca o aplicatie web care permite webmasterilor sa administreze zonele de linkuri de pe mai multe site-uri dintr-un singur loc. Are si un nume de cod: LINKVULCANO.

Dezvoltarea o sa fie facuta aici, dar va fi accesibila numai cand e gata o varianta cat de cat functionala. Eu abia astept sa o butonez.

E probabil cel mai rasfatat, urmarit, indragit si apreciat programator de la Hackathon.

A primit vizite de la prieteni (nu am fost nici eu singura, ci impreuna cu fratii Busuioc), a primit si clatite cu finetti (facute pe la 1-2 noaptea) si imbratisari calde. Pe merit! Evident ca il sustin pe Ciprian si online si nu o sa dorm nici eu noaptea asta (e deja ora 5:00). Mai dau cate un F5 la el pe blog sa vad ce face.

Face de cateva ore bune si Live blogging de la Hackathon 2012.

Poza de sus e facuta de Ionut Busuioc si cel cu tricou alb e Tudor (aka @tetele) de la 2 parale, colegul lui Ciprian “de banca”. M-am intalnit si cu @aurasmihai care prezenta evenimentul & ne-a ajutat sa intram fara probleme in Crystal Palace. Are o clatita cu finetti pentru asta. Multumim!

Alti bloggeri vazuti prin zona: @SorinRusi@floreacristian@nwradu@Mariciu. Cu siguranta o sa citim maine impresii despre Hackathon si la ei pe blog.

Inchei cu: Hai Ciprian, hai cu LinkVulcano pus online!

***
Ce credeti? Spre seara ma suna Ciprian: am castigat la Hackathon! Locul 3.
Bucuria-i mare… va dati voi seama cred! 🙂

 

One Response to “Probabil cel mai indragit programator de la Hackathon 2012”
  1. Vanessa says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *