Re-energizeaza-ti mintea la Creative Fitness Studio

A venit primăvara sau doar ne tachinează soarele? 

La mine primavara vine mereu la pachet cu tot felul de stări, de regăsiri, ratăciri, de libertați, bucurii, schimbări de tot felul. Pentru a mai preveni din apariția asteniei de primăvară sau măcar pentru a-i atenua simtomele, încerc să trag mai mult de mine, să fac mai multă mișcare, să-mi antrenez creativitatea,  să (re)învăț cum să trec de blocaje și să găsesc soluții inovatoare pentru fiecare problema care-mi da batai de cap… pe scurt sa readuc spiritul lidic in orice as face, intr-un mod creativ si cu energie pozitiva.

Astenia asta trebuie atacată pe mai multe fronturi dacă vrei să fii sigură că nu te chinuie (prea tare) şi anul acesta. Daca și tu te confrunti cu probleme asemanatoare și cam greu de depășit, cu siguranță te-ar ajuta să ocupi un loc la prima dintre cele doua ediții Creative Fitness din 2014. Antrenamentele au loc în perioada 13, 15, 16 și 18 martie. 

De ce cred ca o sa-ti placa la Creative Fitness Studio?

E un curs bun de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității, te ajuta să-ti schimbi putin unghiul de abordare a problemelor (si alea în plan profesional sau personal), pune mult accentul pe soluții practice. Am avut ocazia să întâlnesc oameni noi, cu minți antrenate, din domenii diferite și să rezvoltăm împreună, prin creativitate șși joacă, multe din problemele ce nu le gaseam rezolvare și nu-mi dădeau pace. Aici fiecare cursant esti ajutat să deprindă obiceiuri și comportamente care îi vor ajuta să depășească cu mai multă ușurință situații problematice sau stresante. V-am mai povestit cum a fost cand am participat si eu aici si aici

Dacă vrei să duci creativitatea la un alt nivel, la cel de skill care-ți folosește în orice aspect al vieții, poate ajungi la urmatoarea editie Creative Fitness Studio, care incepe pe 13 martie. Pentru mai multe detalii despre prețuri și program – www.ffff.ro.

1000357_396791243776504_315925159_n sursa facebook.com/CreativeFitnessStudio

Am si un concurs simplu – eu pun o întrebare la care caut un răspuns cât mai practic, o soluție cât mai practică. Nu cer răspunsuri kilometrice. Un paragraf, doua cred că-s de ajuns, pana miercuri seara, 5 martie. Caut soluții simple ce ar putea motiva/ mobiliza oamenii inca de la prima ora. Voi premia una dintre cele mai practice și ingenioase răspunsuri cu mirodeniile de poveste oferite de  Magazinul de Mirodenii (pagina oficiala)

 Întrebarea la care caut răspunsul este: Care e rețeta care te face un om energic și creativ în fiecare dimineață?

A castigat Georgiana! Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *