Recomand addon-urile de Internet Explorer

Pe 23 aprilie Bobby Voicu ne rasfata cu un alt #BlogTrip… de data aceasta va fi la Timisoara!!! Va fi al doilea BlogTrip la care particip pentru ca, REMEMBER, prima oara am fost in noiembrie 2009 la #BlogTrip Suceava alaturi de ieseni.

Si pentru ca voi pleca din Iasi cu Dany al nostru (al iesenilor)… m-am gandit sa il sustin pentru ca ne reprezinta fiind speaker la workshopul din acea zi la Timisoara. Astfel vom pleca din Iasi spre Bucuresti si apoi spre Timisoara cu oamenii din online si partenerii #BlogTripului: Mercedes-Benz, Microsoft si Paralela45.

1. Microsoft propune sa scriem despre cel mai interesant addon de Internet Explorer de pe site-ul IEaddons. Evident, trebuie sa motivativam si de ce.

– un addon interesant este cel de Social Networking pentru ca pot cu usurinta si cu o mare rapiditate sa impart linkurile interesante cu prietenii mei de pe Facebook – http://www.ieaddons.com/en/social/. Ma ajuta foarte mult pentru ca in primul rand castig timp si ma impart si in alte activitati utile din online. Ocazie cu care recomand un articol foarte bun scris de Tudor Galos (@Microsoft Romania) despre Complexul Facebook.

– la fel de interesant este si Yoono http://www.ieaddons.com/en/details/social/Yoono pentru ca te poti loga cu usurinta pe Twitter, Facebook, MySpace, Flickr, FriendFeed, Imeem, Aim, Google Talk, Yahoo si MSN. Din nou pot spune ca iti gestionezi foarte rapid toate aceste conturi. Testeaza!

Acest articol este scris pentru BlogTrip Timisoara, din partea sponsorului IEaddons. Deci… ne vedem la Timisoara pe 23 aprilie 🙂 Se anunta un concediu interesant, alaturi de prietenii mei din online. Reprezint Iasu’!

Sper sa castig concursul… singura Iasi- Timisoara nu suna prea bine, nu?
Bilet avion: 194-403 euro

UPHDATE Bobby Voicu: cei care vin la Timisoara sunt Andreea Burlacu, Lavinia Biberi si Alina Constantinescu 😀 Program workshop BlogTrip gasiti AICI. Ce include BlogTrip pentru cei care pleaca din Bucuresti? Transport cu Mercedes-Benz Viano si cazare la Hotel Boavista in Timisoara pentru 23 si 24.

4 Responses to “Recomand addon-urile de Internet Explorer”
  1. dawgama says:
  2. Badita Florin says:
  3. Lavinia Biberi says:
  4. unu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *