Recomandare event eCommerce – TeCOMM București: 26-27 aprilie

Am fost și anul trecut la TeCOMM (în calitate de blogger oficial, dar și cu eComJobs ca partener media), voi fi prezentă și-n acest an și pot confirma că sunt prezentări și workshop-uri utile pentru proprietarii de magazine online sau pentru marketerii din eCommerce.

Vezi mai jos ce aduce nou conferința de anul acesta de pe 26-27 Aprilie:

 

Sunt 3 conferinte de eCommerce în România și mă bucur că toți invită speakeri internaționali și locali importanți din industrie. Pentru această ediție organizatorii TeCOMM au anuntat speakeri din Statele Unite, Marea Britanie, Belgia, Olanda sau Suedia ce vor susține prezentări, dezbateri, workshopuri cu accent pe extinderea magazinelor online, inovatia în comerțul electronic, construirea unui brand în eCommerce, comportamentul consumatorilor în online. Scopul conferinței este acela de a educa, inspira și găsi noi soluții pentru provocările inerente domeniului.

Marketeri pentru branduri globale, prezenți la TeCOMM 2017

  • Carlo Terreni, Director General la asociația Netcomm Suisse din Elveția și
  • Sven Bally, Head of CX & e-Commerce la VERITAS din Belgia sunt printre speakerii care vor împărtăși trenduri la nivel mondial și găsi soluții adaptate industriei de eCommerce.
  • Richard Prenderville, fondatorul Peloton Group din Statele Unite, compania de consultanță care lucrează cu branduri din Statele Unite și America Latină, va lansa pentru prima oară la București o dezbatere complexă despre comportamentul consumatorilor în economia multi-channel, prezentând alternative prin care proprietarii magazinelor online pot atrage consumatorii din domenii diferite.
    A dezvoltat strategii de retailing în Asia și Europa în peste 200 de magazine și a câștigat aurul la Cannes pentru pentru cel mai bun advertising în 2006.
  • Pentru a atrage consumatori, inovația reprezintă unul dintre punctele cheie, iar britanicul Nick Lansley, Innovation Insider la Nick Lansley’s Innovation Lab va oferi proprietarilor de magazine online idei innovative pentru atragerea consumatorilor. Lansley este pionier al eCommerce-ului, care găsește soluții inovatoare, formând echipe care să optimizeze interacțiunea cu companiile internaționale pentru care lucrează.
  • Printre speakerii de talie internațională care vor participa la TeCOMM se mai numără Richard Clark (Marketing Director, Boohoo)
  • sau Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), care vor oferi insight-uri prețioase ce vor viza creșterea vânzărilor în eCommerce, îmbunătățirea content marketing-ului, modul în care tehnologia mobilă influențează evoluția business-urilor, importanța storytelling-ului în relația cu clienții sau emergența rețelelor sociale. – „Tu stii cu adevarat ce vor clientii tai?” este intrebarea la care răspunde în cadrul TeCOMM.

Discount de 20% la înscriere:

Trebuie doar să introduci următorul cod când te înscrii: TECOMM20LB. Aici poți face asta: http://bucharest.tecomm.ro/register/. Ne vedem prin zonă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *