Redd’s, bijuterii si multe fete – o seara de iarna perfecta

Fie ca ne dorim sau nu, tendintele in moda se schimba. Probabil de multe ori te-ai trezit facand analize comparative ale felului in care te aranjai in urma cu cativa ani si felul in care o faci acum. Uneori diferentele sunt mari, alteori te bucuri ca ai pastrat bijuteriile mostenite de la bunica. E un cerc vicios care odata ce te-a prins nu te lasa sa scapi cu una, cu doua…

Acest lucru mi-a fost confirmat la Redd’s Winter Collection inspired by Redd’s Cranberry. Un eveniment frumos, cu bijuterii, istorie, zambete si, bineinteles, bere Redd’s , organizat intr-o cafenea cocheta din centrul capitalei. Nimic mai frumos si relaxant pentru cateva zeci de femei intr-o seara de vineri.

Si probabil va intrebati de ce Redd’s Winter Collection

Va invit sa cititi si continuarea articolului aici: http://redds.ro/blog/stil-personal/redds-bijuterii-si-multe-fete-o-seara-de-iarna-perfecta/ (e de la evenimentul de vinerea trecuta, pe 14 dec)

Cred ca a fost una din cele mai reusite intalniri cu cititoarele mele si sper sa se repete experienta cat de curand, intr-un mediu cel putin la fel de primitor.

PS: Daca va plac aplicatiile, recomad si http://redds.ro/blog/winter/ unde puteti castiga si voi bijuteriile din colecţia Redd’s Winter Collection si un pictorial in revista Cosmopolitan. Trebuie doar sa incarcati o imagine cu un accesoriu din colectia lor din iarna asta, alaturi de povestea acestuia. O sa va placa.

One Response to “Redd’s, bijuterii si multe fete – o seara de iarna perfecta”
  1. Roxana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *