Redescopera Romania – final de 2011

Inainte de toate, proiectul Redescopera Romania a avut la baza o idee fundamentala: e un proiect cu si despre oameni, un proiect cu si despre romani ce a vrut sa demonstreze ca, indiferent de felul in care percepem noi aceasta tara numita Romania, ea va ramane frumoasa! Iar cand ai ocazia s-o descoperi pe indelete alaturi de niste oameni minunati, ajungi sa iti privesti tara cu alti ochi…

Fiecare dintre noi este precum certificatul de nastere. Indiferent cum arata, indiferent de toate prin cate a trecut sau de cat de departe de perfectiune poate parea, valoarea lui ramane neschimbata. Acesta este adevaratul dar pe care trebuie sa ni-l oferim noi insine si unul altuia: acela de a ne recunoaste valoarea innascuta ca fiinte umane, indiferent de ceea ce am facut sau nu am facut in acest moment.

Multumesc tuturor! Redescopera Romania este un proiect despre oameni, despre peisaje din tara nostra care mi-a facut sufletul sa rada, despre cunoastere si incredere de sine.

Ideea a plecat ca o modalitate de a vizita Romania si a descoperi locuri, oameni si obiceiuri pe care nu le-am intalnit pana in prezent. In acest weekend ne-am intalnit toti participantii proiectului la Sambata de Sus pentru a petrece impreuna finalul proiectului Redescopera Romania. Printre activitati de teambuilding, am lansat lampioane, am cantat imnul RR si nu numai, am urcat pana aproape de nori, pe poteca… si fiecare am multumit cu patos “familiei si prietenilor” la decernarea oficiala de premii din cadrul Galei.

Am respirat adanc si  m-a cuprins o stare de liniste. Peisajul cald din acest week-end la Sambata de Sus m-a relaxat si mi-a dat curaj pe mai departe.

 

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman. Poze pe Facebook, la mine

Bloggeri scapati la iarba verde from razvanbb on Vimeo.

70 de bloggeri sarind 1 from razvanbb on Vimeo.

Editia de anul acesta a campaniei a castigat locul I la categoriile Mobile Applications si Special Project, la Webstock, Best online strategy la Digital Communication Awards (Berlin), Best online campaign – Ad’or 2011, Gold – Digital PR & Social Media la PR Awards Romania si Best use of Social Media la Webit (Sofia) si a fost nominalizat la Golden Drum (Portoroz).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *